Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

WTF? : "Ο νέος κορωνοϊός έχει δείξει επίσης ότι μεταλάσσεται"

Για την ιστορία κι επειδή θα μας χρειαστεί στο μέλλον, παραθέτουμε αυτούσια τη φράση του Καθηγητή Μικροβιολογίας Αθανάσιου Τσαγκρή, που μίλησε στο ΘΕΜΑ RADIO. Γιατί θα μας χρειαστεί; Επειδή -το γράφουμε συνεχώς- θα μας..... βάλουν υποχρεωτικά να εμβολιαστούμε για τον κορωνοϊό και ο κορωνοϊός θα συνεχίσει να υπάρχει. Όταν αρχίσουν οι γκρίνιες από εμβολιασμένους, που θα συνεχίσουν να "είναι θετικοί" ή και να πεθαίνουν, θα μας λένε : "ε, τι να κάνουμε, μεταλλάχθηκε ο ιος, θα κάνετε κι άλλο εμβόλιο για το νέο στέλεχος" και μετά ...φτου κι απ΄την αρχή "ξανα-μεταλλάχθηκε ο ιος" και ξανά τα ίδια.

Αυτά, επειδή στο makpress, δίνουμε τεράστια σημασία σ΄αυτό που λέγεται "τα γράφουμε έγκαιρα. Μετά Χριστόν, όλοι γίνονται προφήτες".

Βάζουμε και φωτο του δελτίο τύπου, για να μη μαλώσεις κανένας ψεκασμένος οπαδός των εμβολίων στο μέλλον (θα υπάρξουν πολλοί τέτοιοι, εξαιρετικά φανατισμένοι μέχρι παράκρουσης, που θα ζητούν άδεια οπλοφορίας για να κυνηγάνε σαν μπεκάτσες όσους έχουν επιφυλάξεις να εμβολιαστούν. Θα είναι οι αρνητές της αλήθειας ότι τα εμβόλια δεν είναι πανάκεια. Κανείς όμως δεν θα κατηγορεί αυτούς τους αρνητές, θα φτιάξουν νέο εχθρό τους "αρνητές εμβολίων" και θα πέσει το γνωστό πλανητικό σύστημα ενημέρωσης να τους κατατάξει στους "αρνητές" -πώς λέμε "αρνητές του Ολοκαυτώματος; - για να τους εκφοβίσει να μη μιλάνε για τις λογικότατες και βάσιμες επιφυλάξεις τους σχετικά με τα εμβόλια ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. Πιθανώς να βγουν και νόμοι που θα φυλακίζουν σε Σπιναλόγγες όσους λένε ότι τα εμβόλια ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ* θα είναι αναποτελεσματικά για μεγάλο μέρος του πληθυσμού, όπως συμβαίνει με το εμβόλιο της γρίπης, που φέτος ήταν αναποτελεσματικό -ιδού η είδηση-  ):


*Επιμένουμε στα κεφαλαία, επειδή οι ψεκασμένοι φανατικοί, εκπαιδεύονται απ΄τα ΜΜΕ να διαστρέφουν τις λέξεις, να στρεψοδικούν όπως είναι η σωστή λέξη και θα διαστρέψουν το νόημα της όλης άποψής μας, ότι τα εμβόλια για τη γρίπη και τους κορωνοϊούς δεν φαίνεται να είναι αποτελεσματικά, κι όχι γενικώς τα εμβόλια, που έσωσαν την ανθρωπότητα από ασθένειες αιώνων. 


2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχουν οικείοι -φίλοι -η Εκκλησία -η Πολιτεία να παρέχει την κατάλληλη θεραπεία στον δυστυχή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή