Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Τα πιο περίεργα "Χρόνια Πολλά" στη Θεσσαλονίκη μας

Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, επέτειος της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα δεσμά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που ξαναστήνεται στον παρόντα χρόνο, μεθοδικά με τη βοήθεια Αμερικανών και Γερμανών και η Θεσσαλονίκη ζει στους... ρυθμούς των απαγορεύσεων, με την ελπίδα ότι θα ξαναγίνει ένα θαύμα και θα απελευθερωθεί από την ψυχολογική βία που υφίστανται οι κάτοικοί της, για να προετοιμαστούν ψυχολογικά να μην έχουν αντιρρήσεις για το εμβόλιο, που θα έρθει ...κάποτε.

Κι επειδή τα εμβόλια -τουλάχιστον στα πρώτα στάδια- έχουν συχνά, φρικτές παρενέργειες- εξελίσσεται ομαλότατα το σχέδιο αφόρητης ψυχολογικής πίεσης, ώστε να "κοπούν μαχαίρι" εκ των προτέρων, οι όποιες επιφυλάξεις, φοβίες, αντιδράσεις.

Ζούμε σε εποχές που οι δυνάμεις που πολεμούν τις παραδόσεις, τα έθνη, το χριστιανισμό, την οικογένεια, μαζί με τους ντόπιους σφωγγοκωλάριούς τους, νικούν κατά κράτος και φαίνεται ότι τα έθνη, οι θρησκείες και οι παραδόσεις θα γίνουν μακρινό παρελθόν. 

Τέλος πάντων, σ' αυτό το ζοφερό κλίμα, ας πούμε τα Χρόνια Πολλά στη Θεσσαλονίκη, στον Δημήτρη και τη Δήμητρα κι ας ελπίσουμε ότι κάποτε οι ισχυροί θα χορτάσουν από αυτό που λαχταρούν τόσο πολύ , τον έλεγχο των μαζών και θα αφήσουν τις μάζες να ζήσουν με κάποια σχετική ελευθερία για να μπορούν να γιορτάσουν τα μικρά και καθημερινά, που τους απέμειναν από τη λύσσα των εεξουσιαστών για έλεγχο....

9 σχόλια:

  1. Αυτοί που σας «ενημερώνουν» σήμερα, τι έλεγαν πριν.
    Δεν θα έδινε ούτε στην μάνα του να βάλει μάσκα ο Μαγιορκίνης. Μετά το 0:50 το επίμαχο. Οι όποιες αναφορές για την την χρήση της κάπου κάπου έχουν μόνο αξία κάλυψης του πωπού του.
    https://youtu.be/BJ0--ibLHi4

    Και η Παγώνη επίσης.

    https://youtu.be/wS-ZhT9VhUw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όσους δεν ξέρουν ή ξέχασαν, ο Άγιος ήταν ένας νέος της εποχής του που ήταν προνομιούχος, ανώτατος αξιωματικός του Ρωμαϊκού στρατού και είχε ότι θα ζήλευε σήμερα ο μέσος άνθρωπος.
    Παρόλα αυτά αρνήθηκε τα πάντα και θυσιάστηκε για την πίστη του.
    Σήμερα όλοι μας είμαστε φοβικά ανθρωπάκια που απεμπολούμε πίστη ιδανικά στο βωμό της επίπλαστης ευδαιμονίας.
    Το παράδειγμα του ας γίνει φάρος στη ζωή μας και να ζητούμε την μεσιτεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμβόλιο ας κάνει πρώτα η χαρουλίτα με τη μαϊμού σύνταξη του μπάρμπα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά στην Θεσσαλονίκη μας και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. << Ζούμε σε εποχές που οι δυνάμεις που πολεμούν τις παραδόσεις, τα έθνη, το χριστιανισμό, την οικογένεια, μαζί με τους ντόπιους σφωγγοκωλάριούς τους, νικούν κατά κράτος και φαίνεται ότι τα έθνη, οι θρησκείες και οι παραδόσεις θα γίνουν μακρινό παρελθόν. >>

    Αχ μην γράφετε τέτοια και στεναχωρείτε τους προοδευτικούς, διότι θα αρχίσουν να σας κολλάνε τις γνωστές ταμπέλες χλευασμού, ενώ θα σας διαφημίζουν αλλού αντιγράφοντας το άρθρο και θα χασκογελάνε ακόμη και άτομα που κάποτε θα συμφωνούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς εννοείς τις ταμπέλες που κόλλησε στο ΜΑΚ ο κολλητός σου ο δάσκαλος κυρ Δημητράκης; Η αυτές του άλλου φίλου σου του eksothen. Ή ακόμα αυτές του άλλου κολλητού σου του ''14 γραμμάρια μυαλό όλα κιόλα'';
      Μήπως θέλεις να σου δείξω τα λινκς;
      Και κοντή μνήμη έχεις και και πολύ κουτοπόνηρη είσαι...

      Διαγραφή
  6. Ό,τι και να γίνει, μέχρι συντελείας των αιώνων, η Εκκλησία θα βγάζει Αγίους Δημητρίους, διαμάντια αγνότητος και πίστεως μέχρι θανάτου, που θα ενθαρρύνουν Νέστορες να κάνουν με τ' αλατιού τους λυαίους και θα ευφραίνεται ο λαός του Θεού (οι Χριστιανοί), όπως και το 1912, με την Απελευθέρωση από τους τούρκους (ακόμα κλαίνε με μαύρο δάκρυ οι εβραίοι, που δεν «διεθνοποιήθηκε» η πόλη του Αγίου Δημητρίου).

    Χρόνια πολλά με τις πρεσβείες του Μυροβλήτη, πίστη, θάρρος και υπομονή! Θα ξεβρομίσει πάλι ο τόπος - δεν ήρθε η ώρα του αντιχρίστου ακόμα, όσο και αν βιάζονται οι οπαδοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με ΦΕΚ που υπογράφηκε μόλις χθες, 26/10/2020, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ κάθε είδους παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου.

    Σήμερα το μεσημέρι μας τηλεφώνησαν από την ΓΑΔΘ ενημερώνοντάς μας για την ύπαρξη του ΦΕΚ και ότι πλέον η μηχανοκίνητη πορεία που εδώ και καιρό είχαμε εξαγγείλει (ακολούθησαν αντίστοιχες και σε άλλες πόλεις) για την 28η Οκτωβρίου, είναι πλέον (από εχθές) παράνομη!

    Δεν το βάλαμε κάτω.
    Άμεσα τροποποιήσαμε την πορεία για απόψε στις 9 μμ, στον ίδιο χώρο αφετηρίας.
    "΄Εργα και Ημέραι ... της Νέας Δημοκρατίας"...
    Αναλυτικά εδώ:
    http://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/10/pooxh-ektakth-enhmeph.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή