Η Ελλάδα πραγματοποιεί πλέον 20.000 τεστ την ημέρα (από 1.000 τον Απρίλιο) και σύντομα, θα ξεπεράσει τα 50.000 τεστ την ημέρα. Εύλογο είναι, να αυξάνεται και ο αριθμός των "κρουσμάτων". Το 90% και πλέον όσων βαφτίζονται "κρούσματα", δεν έχει το παραμικρό σύμπτωμα.
Μέσα σ΄αυτό το πλαίσιο της αυξανόμενης καταγραφής "κρουσμάτων" (που όπως είπαμε δεν έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε, απλώς κάποιο τεστ τους λέει "είστε θετικός στον κορωνοϊό"), είναι βέβαιο ότι σε κάθε χώρο εργασίας, όπως μια δημόσια υπηρεσία, ένας οργανισμός κ.λπ., θα υπάρξουν κάποια στιγμή "κρούσματα". Δεν υπάρχει καμία, μα καμία περίπτωση να πάνε για τεστ, 100 π.χ. εργαζόμενοι μιας υπηρεσίας ή μιας βιοτεχνίας και να μη πουν σε 2-3 ότι "βρέθηκαν θετικοί".
Επομένως, κορωνοϊό "έχουμε" ή θα "έχουμε" όλοι, κάποια στιγμή, σύμφωνα με τα τεστ. Το θέμα δεν είναι να κοκκινίσει ένα τεστ, το θέμα είναι να μην είναι άρρωστος πραγματικά, κάποιος.
Στο δημόσιο λοιπόν, με το που κάποιος "συνάδελφος" βρίσκεται θετικός στο τεστ, ξεσηκώνεται κύμα "ανησυχίας" το οποίο οδηγεί σε συνδικαλιστικό κρεσέντο, το οποίο οδηγεί ....σε λούφα με το πρόσχημα "φοβόμαστε, θα κολλήσουμε, δεν ερχόμαστε στη δουλειά" ή - τι άλλο;- στο μόνιμο καρκίνο της ελληνικής κοινωνίας, αυτό το εμετικό "θέλουμε κι άλλες προσλήψεις".
Αυτά, με αφορμή δελτία τύπου, με έγκαβλες συνδικαλιστικές παρλαπίπες για "ενότητες και αγώνα" και τη "διοίκηση που δεν παίρνει τα απαραίτητα μέτρα" κι όλες αυτές τις τρίχες.
Ό,τι κακό και να συμβεί, ο συνδικαλισμός του δημοσίου, το αξιοποιεί προς την κατεύθυνση του "δεν ερχόμαστε στη δουλειά" ή στο χειρότερο "θέλουμε κι άλλες προσλήψεις (για να λουφάρουμε περισσότερο εμείς, φέρτε νέους, να τους αναθέσουμε την αγγαρεία)".
Ε, αυτή είναι αλήθεια, που την ξέρετε όλοι, μην κοροϊδευόμαστε...
Φ.Μ.
Πράγματι. Όμως όσα κωθώνια του ιδιωτικού τομέως έχαψαν ή, ακόμα χειρότερα, διαδίδουν την ΠΑΡΑΜΥΘΑ του κολοκυθοϊού δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται. Οι φιλελέρες, που έκαναν το Κράτος πιο σοβιετικό και από τα κολχόζ στο θέμα της π̶α̶ν̶δ̶η̶μ̶ί̶α̶ς̶ παμβλακείας, ας λουστούν τις συνέπειες.
ΑπάντησηΔιαγραφή