Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Oι χαμένοι και η χαμένη

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Χάθηκαν, λοιπόν, 353.000 ψυχές κατά το διάγγελμα της ΠτΔ κ. Κατερίνας επί τη θλιβερή επετείω μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του ....
Πόντου. Τόσο απλά. Αμ οι άλλοι οι ανεγκέφαλοι που συνωστίσθηκαν στη Σμύρνη, όπως μας ενημέρωσε εδώ και καιρό η κ. Ρεπούση;

Η κ. Κατερίνα μας επισκέφθηκε Υπηρεσία [δομή που λένε οι μορφωμένοι] του Δήμου Αθηναίων για αναξιοπαθούντες. Με δεδομένο ότι τίποτε δεν επιτρέπεται να κάνει ο ΠτΔ κατά το Σύνταγμα άνευ αδείας της κυβερνήσεως, διερωτώμαι: δεν υπάρχουν άλλες παρόμοιες υπηρεσίες Δήμων ανά την Ελλάδα; Γιατί δεν έχει επισκεφθεί κάποιαν απ’ αυτές η ΠτΔ; Μήπως επειδή εκεί δεν υπάρχει συγγενής ή κολλητός τής Οικογενείας Μητσοτάκη; Ακόμη να διασταυρώσω την πληροφορία, ότι δεν θα μεταφερθούν λαθρομετανάστες σε Ευρυτανία και Χανιά.
 
Διάγγελμα χθες του Κούλη και ανακοινώσεις των υπουργών. Εμπροσθοβαρής πωλητική, ρεαλισμός, πειθαρχία, προσαρμοστικότητα, αχαρτογράφητα νερά, επιδόματα, μείωση ΦΠΑ, μείωση προκαταβολής φόρου, συν-εργασία, πυλώνες ανάτασης, φάσεις ανάκαμψης, το κράτος θα πληρώσει το 60% του 50% που δεν θα πληρώσει ο εργοδότης στον ευρισκόμενο σε αναστολή εργαζόμενο, επιδόματα και δος του επιδόματα και ξανά επιδόματα και να η ανάπτυξη, η επανεκκίνηση, η αισιοδοξία, η ελπίδα που έρχονται όλες μαζί, αφού προτεραιοποιούμε [α ρε μεγάλε Αλεξιάδη] την υγεία μας. Στα πλοία, στα τραίνα, στα λεωφορεία τηρούμε αποστάσεις, αλλά στα αερόπλανα όχι, διότι, αν τηρούμε αποστάσεις στα αερόπλανα, οι αεροπορικές εταιρείες θα έπρεπε να τριπλασιάσουν την τιμή των εισιτηρίων, για να μη φαλίρουν και δεν υπάρχει χρήμα να τις σώσουμε. Και πάνω απ’ όλα η ανθρώπινη ζωή. Αν επιβαίνει σε αερόπλανο, όμως, δεν πειράζει κι’ αν χαθεί. Θα βγει η χαμένη [χαμένη έγραψα, όχι σιχαμένη] και θα χύσει και δάκρυ.

Φοράτε μάσκες, δεν θα πάθετε και τίποτε, αν δεν φοράτε, αλλά καλλίτερα να φοράτε. Λαθρεμπόριο και στις μάσκες. Και στα αντισηπτικά.

Αλλά εμένα το μυαλό μου στα διαγγέλματα της Κάθριν. «Τιμούμε» λέει. Εγώ σε ποιο κωλοσχολείο πήγα και με δίδαξαν τιμώ, τιμάς, τιμά, τιμάμε, τιμάτε κ.λπ.;

Και με αποτελείωσε η διαφήμιση με την προστακτική «εξέπληξε» εν συνεχεία του «απέσυρε» των εκπαιδευτικών και του «περιέγραψε κύριε μάρτυς» ένιων δικαστών.

Κι’ εγώ που νόμιζα πως τα αερόπλανα είναι τα πιο επικίνδυνα μηχανήματα για τη μετάδοση του κορωναϊού. Πού το ΄χω το μυαλό μου γαμώ το!

Σώτος

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από την απονομή πτυχίου σε σκύλο, ο οποίος επί 8 έτη βοηθούσε φοιτητές στο Virginia Tech. Μη μου πείτε πώς δεν αποτυπώνει υπέροχα την κατάσταση που βιώνουμε με αυτούς που Ψ-Η-Φ-Ι-Ζ-Ο-Υ-Μ-Ε!!!!


7 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε άλλα έγινε σεισμός στην Ελλάδα, έφτιαξε ο Ηλίας ένα νέο μαγαζί για να πάει κόντρα στον Αρχηγό του. Κ.Καλαμιτση τελικά η καλύτερη μπιζνα στην Ελλάδα ειναι τα κομματικά μαγαζιά ότι και να λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Και περιμένω με αγωνία να απαντήσει στα όσα έγραψε ο πρώην αρχηγός τους για τους αποστάτες... Έχουν να δουν τα μάτια μας και να ακούσουν τα αυτιά μας...(εκτός και αν προλάβουν να τον φάνε και αυτόν οι πράκτορες του συστήματος 😆)

      Διαγραφή
    3. https://static.wixstatic.com/media/d2f8cf_8bb722793bbb415e8fc903618033a5b3~mv2.jpg/v1/fill/w_955,h_411,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01/untitled%20(2).webp

      Διαγραφή
  2. Μάλλον είχαν χάσει τον δρόμο στα κάτεργα που τους έστελναν, ή στις πορείες θανάτου.
    Αυτή η θλιβερή Συριζαίικη ύπαρξη αρνήθηκε να πει τα γεγονότα με το όνομά τους,
    ότι σφαγιάστηκαν αγρίως από τους βάρβαρους αιμοσταγείς τούρκους, για να μην στεναχωρήσει τους φίλους της τους βρωμότουρκους.
    Από την μούρη της φαίνεται ότι είναι απόγονος τέτοιων σκυλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι μούρη έχεις βρε όργιο που προσβάλεις τον θεσμό?

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα καλύτερη από την δικιά σου την ηλίθια.
      Αυτός δεν είναι θεσμός...ούτε το ίδιο το τσόλι δεν τον σέβεται,όπως και τον λαό και χρυσοπληρώνεται δεν ξέρω για ποιο λόγο.
      Για να ενοχλείσαι, σημαίνει ότι στηρίζεις την αντεθνική και προσβλητική θέση προς τους αγρίως σφαγιασθέντες Ποντίους από τους βάρβαρους βρωμότουρκους.
      Εσύ τράβα στο γήπεδο της Ομόνοιας να φωνάζεις υπέρ των τούρκων, - όπως κάνουν οι πρόδότες τουρκόσποροι οπαδποί της- που κατέχουν την μισή Κύπρο χυδαίο γίδι, οι αλητείες σου εδώ δεν περνάνε, γι'αυτό άντε στην υπόγα σου.

      Διαγραφή