Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Κούλογλου: "Αν δεν έχουμε τουρίστες, να νοικιάσουμε τα ξενοδοχεία σε μετανάστες"

Την αφομοίωση των μεταναστών από τις τοπικές κοινωνίες προτείνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, «ώστε να φύγουν από τις άθλιες συνθήκες των δομών όπου ....
συμβαίνουν πολλά περιστατικά πορνείας παραβατικότητας και εγκληματικότητας. Αυτοί οι χώροι θυμίζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης και πολλοί από τους μετανάστες δεν έχουν σκοπό να μείνουν, αλλά επιθυμούν να πάνε σε άλλες χώρες της ΕΕ».

«Θα μπορούσε να υπάρξει σταδιακή ενσωμάτωσή τους στις τοπικές κοινωνίες» δήλωσε στον status fm 1077 Θεσσαλονίκης, «μη ξεχνάμε ότι πολλοί από αυτούς διαθέτουν χρήματα τα οποία τους δίνει η Ευρωπαική Ένωση και μπορούν να κινήσουν την τοπική οικονομία» επεσήμανε και από τα οποία «έβγαλαν ήδη πάρα πολλά χρήματα πολλοί επαγγελματίες στα νησιά όπως ξενοδόχοι, εστιάτορες και πολλοί άλλοι»

Μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη ο κ Κούλογλου και αναφερόμενος στην τουριστική αγορά πρότεινε «να νοικιαστούν ξενοδοχειακές μονάδες σε μετανάστες, ώστε να μειωθούν σε αυτές οι οικονομικές συνέπειες από την κρίση». Σε σχετική ερώτηση αν ο ίδιος θα έκανε κάτι ανάλογο απάντησε πως «φυσικά θα νοίκιαζα το ξενοδοχείο μου, αν είχα πρόβλημα, θα το νοίκιαζα ακόμη και στο διάβολο» είπε χαρακτηριστικά.

5 σχόλια:

  1. «μη ξεχνάμε ότι πολλοί από αυτούς διαθέτουν χρήματα τα οποία τους δίνει η Ευρωπαική Ένωση και μπορούν να κινήσουν την τοπική οικονομία»

    Εχουν αισθηση του αυτοεξευτελισμού τους;
    Tα χρήματα αυτά από που τα παιρνει η Ε.Ε.?
    Δηλαδή το πρόβλημα στίς "τοπικές οικονομίες" είναι ότι οι τοπικοί καταναλωτές δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν τα εισαγώμενα αγαθά απο τους τοπικούς καταστηματάρχες.
    Και γιατί αυτά τα χρήματα να μην τα δίνουν στους τοπικούς καταναλωτές, που συνεισέφεραν για να μαζωχτούν;

    Κούλογλου, ενας απο τους ηγετες του ΕΚΚΕ, που εν τέλει κατάλαβε το "Κομμουνισμός, η Μεγάλη Ουτοπία του 20ού Αιώνα" και κατέληξε να διαφημίζει την ναυαρχίδα καπιταλιστικής αυτοβιομηχανίας, ανήθικον σε σχέση με το επαγγελμα που δήθεν ασκούσε ο ένας ακόμη τέως κρατικοδίαιτος της ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [...Σε σχετική ερώτηση αν ο ίδιος θα έκανε κάτι ανάλογο απάντησε πως «φυσικά θα νοίκιαζα το ξενοδοχείο μου, αν είχα πρόβλημα, θα το νοίκιαζα ακόμη και στο διάβολο» είπε χαρακτηριστικά.]

    Ε άει στο διάολο τότε να του κάνεις και την πρόταση. Το πιθανότερο βέβαια είναι να σου ετοιμάσει μια σουίτα στη κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τραγικό δεν είναι ότι σκέφτεται έτσι ένας μόνον άπατρις φιλελέρο-μπολσεβίκος. Το τραγικό είναι ότι το στέλιο κούλογλου εκφράζει το όλον δημοκρατικό - εαμοβουλγαρικό τόξο, που μάς κυβερνάει. Τα ίδια ακριβώς επιθυμεί όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της νουΔΟΥΛΑΣ και όλο το υπουργικό σκυλολόι του μοσχαρομάτικου βωδιού απ' το hayvanard.

    ΑπάντησηΔιαγραφή