Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Χθες στο ΑΤΜ της Μόριας οι μετανάστες νίκησαν τον κορωνοϊό


3 σχόλια:

  1. Έτσι, έτσι, που έλεγε και η τένια μακρή. Και το κακό είναι ότι δεν τολμά να μιλήσει το σατανιασμένο χαρδαλιά, γιατί είναι ρατσιστικό, αλλά κατά Ελλήνων και υπέρ αλλοδαπών. Οι παρείσακτοι ξένοι επιτρέπεται να ακυρώνουν στην πράξη τους περιορισμούς, οι Έλληνες ραγιάδες όχι.

    Υ/Γ: Ψόφο σε κάθε λαθρολάγνο και σε κάθε μενουμεσπιτάκη - κλεινοεκκλησιάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πούτιν προς Ευρώπη: Μια κοινωνία που αθωώνει τους βιαστές λαθρομετανάστες και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα παιδιά της, δεν έχει μέλλον!
    Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την ειλικρινή απορία του για τον λόγο τον οποίο οι ευρωπαϊκές χώρες δεχόντουσαν και δέχονται ακόμη και σήμερα τόσους πολλούς λαθρομετανάστες δεδομένου τον αυξανόμενο αριθμό των βιασμών που οφείλονται αποδεδειγμένα σε αυτούς. Και ότι επιπροσθέτως απορεί για την προφανή ανικανότητα των ευρωπαϊκών αρχών να προστατεύσουν τα ανήλικα μέλη της κοινωνίας τους.

    Επίσης ο Πούτιν εξέφρασε την ορθή άποψη ότι αυτή η ανικανότητα των διωκτικών αρχών οδηγεί σε εθνική και κρατική καταστροφή την Ευρώπη, δηλαδή σε μια κοινωνία η οποία δεν μπορεί δεν έχει μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή