Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Μπουτάρης: "Μαλάκας ο Ζέρβας, μπαγλαμάς ο Βαρουφάκης, θαυμάζω τον Μητσοτάκη"

Σκληρή επίθεση στον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, με προσβλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε ο προκατοχός του, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στο...
podcast «Πρωταγωνιστές» του φίλου του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Με τρώει μια στεναχώρια. Αυτός ο μαλάκας ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ό,τι είχαμε ξεκινήσει, την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους, τα ακύρωσε όλα», δήλωσε αρχικά ο κ Μπουτάρης για να συμπληρώσει:

«Με μισεί, έχει κόμπλεξ. Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος. Χαρακτήρισε την πολιτική που είχαμε ως διοίκηση για τον τουρισμό ευκαιριακή και περιστασιακή και κατάργησε την υπηρεσία τουρισμού που φτιάξαμε με κόπο. Με 11% που πήρε, τι δήμαρχος να βγει; Από σπόντα βγήκε. Δε βαριέσαι. Στο τέλος φέρνουν τον λογαριασμό».

Ακόμη, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξήρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «γουστάρει πολύ» τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ενώ παράλληλα μίλησε με θερμά λόγια και για τον Αλέξη Τσίπρα υπογραμμίζοντας πως τον έχει σε εκτίμηση καθώς «είναι αρχηγός και ξέρει τι θέλει».

Αναλυτικά παρακάτω όλα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης:

-Για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης: «Αυτός ο μαλάκας ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ό,τι είχαμε ξεκινήσει. Την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους που είχαμε προγραμματίσει, τα ακύρωσε όλα. Αυτός με μισεί, ρε. Με μισεί».

-Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Κοίταξε, τον γουστάρω πολύ. Τον γουστάρω πολύ γιατί ήταν έτοιμος. Δηλαδή όλα τα αλλά είναι λόγια. Αυτό που έκανε με τον Πιερρακάκη πρέπει να αλλάξει τη χώρα. Σε δύο χρόνια θα λειτουργούμε διαφορετικά. Θαυμάζω και την αντοχή του ρε. Είναι απίστευτο δηλαδή. Εάν ξεκαθαρίσει και κάτι πολιτικούς άλλα ντ’ άλλων που έχει μέσα… Ε, εν τέλει νομίζω το συν-πλην βγαίνει συν».

-Για τον Αλέξη Τσίπρα: «Εγώ τον εκτιμώ τον Τσίπρα. Τον γνώρισα και προσωπικά… άσχετα αν είναι killer… ξέρει τι θέλει. Θέλει να είναι αρχηγός και μπορεί και τα καταφέρνει μια χαρά. Για την αριστερά και τη δεξιά – Εγώ είμαι κατ’ εξοχήν προοδευτικός. Μου λένε ''μια είσαι με τους δεξιούς, μια είσαι με τους αριστερούς''. Παιδιά και οι δύο λένε καλά πράγματα. Αλλά και οι δύο λένε κακά πράγματα. Εγώ παίρνω… τα καλά πράγματα».

-Για το πολιτικό σύστημα: «Όταν έχεις 500.000 Έλληνες που ψηφίζουν το Βελόπουλο… κι άλλους τόσους που ψηφίζουν τον, τον… πώς τον είπαμε τον άλλο τον μπαγλαμά, τον Γιάννη το Βαρουφάκη. Τι περιμένεις, τι χώρα είναι αυτή δηλαδή; Από το ΣΥΡΙΖΑ ποιοι είναι αυτοί που είναι πραγματικά πατριώτες και θέλουνε, σκέφτονται την Ελλάδα και όχι τον κώλο τους;».

-Για το δίπολο αριστεράς-δεξιάς: «Εγώ είμαι κατ' εξοχήν προοδευτικός. Μου λένε "μια είσαι με τους δεξιούς, μια είσαι με τους αριστερούς". Παιδιά και οι δύο λένε καλά πράγματα. Αλλά και οι δύο λένε κακά πράγματα. Εγώ παίρνω... τα καλά πράγματα».


Κυριζίδης: "Απεγνωσμένη προσπάθεια Μπουτάρη να επανέλθει στη δημοσιότητα"

Αιχμηρή απάντηση στους βαρείς χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο προκάτοχός του, Γιάννης Μπουτάρης, δίνει με ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μάκης Κυριζίδης.

«Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης για να επανέλθει στη δημοσιότητα είναι κατανοητές» αναφέρει ο κ. Κυριζίδης προσθέτοντας πως «Καλό θα ήταν σε αυτές να μην επιστρατεύει υβριστικούς χαρακτηρισμούς - δεν τιμούν ούτε τον ίδιο, ούτε το αξίωμα που υπηρέτησε».

«Η Θεσσαλονίκη υπάρχει και μετά από αυτόν. Εμείς κοιτάμε μπροστά και μακριά, όχι στο παρελθόν» σημειώνει για να καταλήξει: «Με τον Κ. Ζέρβα και την παρούσα Διοίκηση έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε με τις λύσεις των προβλημάτων της πόλης, πολλά από τα οποία μας κληροδότησε ο ίδιος. Όχι με ιδιοτροπίες και περσόνες».




6 σχόλια:

  1. Τα αισθήματά σας αμοιβαία.
    Να μην υμνείς αυτούς που έδωσαν εντολή στους Ν.Δούλους ψηφοφόρους να σε ψηφίσουν
    και να σε βγάλουν Δήμαρχο δύο φορές τα πρόβατα;
    Βέβαια έπαιξε ρόλο και η νοθεία των ξένων κέντρων εξουσίας που θα σε έβγαζαν Δήμαρχο
    ακόμα και με μηδέν ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά τα ξένα κέντρα εξουσίας δεν πρέπει να τα βγάζουμε ποτέ από το κάδρο, εκεί δίπλα δίπλα με τον δράκο.

      Διαγραφή
  2. Έχει καιρό να πάει σε μπουρδέλο και τον χτύπησε άγρια η μαλακία στο κεφάλι στην ηλικία
    του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ και από την συμφωνία των Πρεσπών στο ξεπούλημα του Αιγαίου

    Για «νέες Πρέσπες» πάνε στο Αιγαίο: «Όλα στο τραπέζι» -
    Ακόμα και η μείωση ΕΕΧ
    Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να «τραβήξει» την Άγκυρα στη Χάγη, μη διστάζοντας να «ρίξει» στο τραπέζι ακόμα και τις «κόκκινες γραμμές» του ΕΕΧ των 10 μιλίων, καθώς και την αποστρατικοποίηση των νησιών, ή ορισμένων νησιών του ανατολικού Αιγαίου με αντάλλαγμα την μείωση της δύναμης της «Στρατιάς του Αιγαίου».
    Προφανώς αν είναι έτσι η απόφαση είναι κυβερνητική επιλογή και όχι προσωπική απόφαση του ΥΕΘΑ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η αναβολή της άσκησης έχει προκαλέσει “καταιγίδα” στην πολιτική επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίτλος άρθρου: Μπουτάρης: "Μαλάκας ο Ζέρβας, μπαγλαμάς ο Βαρουφάκης, θαυμάζω τον Μητσοτάκη". Κατά τα άλλα τι λέει, όλα καλά εκεί στο ντέφι με την σωστή ενημέρωση;

      Διαγραφή
  4. Ακόμα να ψοφήσει αυτό το πιθηκοειδές δίποδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή