Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Τόσο κόσμο δεν έχω ξαναδεί στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Υποθέτω ότι το ίδιο γίνεται σε όλες τις παραλίες των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας, αλλά αυτόπτης μάρτυρας ήμουν πριν λίγο στη δική μας. Δεν το ΄χω ξαναδεί αυτό το πράμα ρε παιδιά! Όλοι έγιναν περιπατητές και ποδηλάτες! Τι ζήλος για περίπατο είναι αυτός; Τι όρεξη για....
ποδηλασία;

Μόλις μας "αμολήσανε" από τα ασφυκτικά μέτρα του κορωνοβίου, ξεσπάσαμε !

Στο περπάτημα στην παραλία, υπάρχουν όντως αποστάσεις 2-3 μέτρων, αλλά περνώντας με το αμάξι από τη Λ.Νίκης, το μάτι μου έπεσε στο Μικελ που είναι στη γωνία με Στρατηγού Καλλάρη. Πόλεμος γινόταν ! Ποιές αποστάσεις και τρίχες; Ο ένας πάνω στον άλλο στην ουρά για τον φρέντο. Δεκάδες άτομα κολλημένα περίμεναν στην ουρά για το take away.

Δεν κρατιέται άλλο ο κόσμος κι από αύριο που θα ανοίξουν οι καφετέριες με καθίσματα, θα ΄χουμε νέο πόλεμο για το ποιός θα καθίσει.

Επιβεβαιώνεται μάλλον η θεωρία ότι το καλοκαίρι δεν υπάρχουν ιώσεις. Εδώ και 15 μέρες γίνεται της τρελής από συνωστισμούς, αλλά δεν έχουμε έξαρση κρουσμάτων (την οποία προφανώς θα έχουμε πολύ άγρια, μετά τον Οκτώβριο).

Μεγάλη υπόθεση ο καλός καιρός !  Να δούμε τι θα κάνουμε τον επόμενο χειμώνα όμως, που όλοι θα τρέμουν στο πρώτο σύμπτωμα ίωσης. Ξανά lockdown?

Β.Π.
 

6 σχόλια:

  1. Κοίτα να δεις σύμπτωση!! Στο Μικέλ ήμουν,την ώρα που το ανέβασες δεν σταμάτησες να σε κεράσω ένα φρεντο.
    Πραγματικά χαίρομαι με αυτό που βλέπω και μακάρι να συνεχιστεί. Ίσως βγει κάτι καλό από αυτή την υπερβολή. Στη περιοχή μου, βλέπω τα παιδιά που ανακάλυψαν παιχνίδια αλάνας που παίζαμε εμείς.
    Μπάλα όπου βρουν, τσανταλινα μανταλινα,είδα κουτσό και κορίτσια να παίζουν σχοινάκι.
    Επιστροφή στην κανονικότητα είναι αυτό και όχι αυτό που ζούσαμε προ κοροϊδοιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξανά lockdown? Γιατί όχι αφού λεφτά υπάρχουν άλλωστε. Καλό θα ειναι να τα κλείσουν όλα όμως αυτή την φορά και από τον Σεπτέμβριο αν ειναι δυνατόν μεχρι τον Ιούνιο όμως.Έκτος και αν ξαφνικά ξεχάσουν τα ΜΜΕ να ενημερώσουν τον κόσμο για τον ίο και ετσι δεν θα έχουμε κανένα lockdown.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φλύκταινες βγάζουν οι αρδ που ο κόσμος δεν υπακούει και δεν κρατάει τις αποστάσεις. Έτυχε να πέσω σε ρεπορτάζ όπου η δημοσιογράφος με "πόνο καρδιάς" ενώ τα είχε βαμμένα μαύρα λες και ανακοίνωνε μνημόσυνο ενημέρωνε το σανοκοινό για τη μη τήρηση των μέτρων αποστασιοποίησης.
    Και κλαααααμαα η κυρία βρε παιδάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DAVID ICKE | ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - ΛΥΣΗ | ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ
      https://youtu.be/BJ6kryySMj4
      https://www.youtube.com/watch?v=BJ6kryySMj4

      https://youtu.be/1w2dMekIJLw

      Διαγραφή
  4. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ο φόβος του κολοκυθοϊού, που κατάφερε να εμφυσήσει σε πολλούς το αντίχριστο, δοσιλογικό καθεστώς του κούλη, γίνεται καπνός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή