Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Διαμαρτυρία κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας

Η Ελληνικη Λυση Ν.Ξανθης διαμαρτύρεται με ανοιχτό κάλεσμα στους απανταχού Πόντιους και ποντιακούς Συλλόγους, προσμένοντας ανταπόκριση από αυτούς, κατά την επίσκεψή της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, στις 29 Μαΐου αποφράδα ημέρα άλωσης της Πόλης, να....
  διαμαρτυρηθούν για τις τουλαχιστον άστοχες δηλώσεις της ,ότι οι πόντιοι παππούδες μας << χάθηκαν> στον Πόντο. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γυρίσουμε την πλάτη μας στην επίσκεψη της ,να κρατάμε μαύρες σημαίες, για να υπενθυμίζουν την ανείπωτη τραγωδία και την σφαγή που υπέστησαν οι πρόγονοί μας, από τους Τούρκους αιμοσταγείς δολοφόνους .

Εξοχότατη κυρία Προεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας ,ζητούμε την ανασκευή των δηλώσεων σας για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας ,οι πόντιοι δεν ξεχνούν τις αλυτρωτες πατρίδες τους.

Μετά τιμής
Κουτελιδης. θ.κωνσταντινος

5 σχόλια:

  1. "Νεκρόν ιατρεύειν και εγκάθετον νουθετείν, ταυτόν εστιν", θα έλεγε ο Διογένης εκ Σινώπης, ο συμπατριώτης σου κ. Κουτελίδη.

    Θα γυρίσετε τις πλατες και θα κρατάτε μαύρες σημαίες; Ακου τότε και το άλλο,"Δύο αποχής αδικημάτων προφάσεις: ή δια φόβον ή δι’ αισχύνην". Ξέρεις κάποιον απο αυτά τα ελεινά καθάρματα να γνωρίζουν τι είναι η αισχύνη; Οχι ασφαλώς. Αν χρησιμοποιήσετε όμως κουκουεδιστικα κοντάρια στις μαυρες σημαίες και τους πάρετε κατά πόδας, θα καταλάβουν πλήρως την διαμαρτυρία σας ένεκα του φόβου.

    Πως; Υπάρχουν και προληπτικές συλλήψεις στο αγαστόν πολίτευμα της απολυταρχικής
    κομματοκρατίας; Ακου τότε τι λέει ο ποιητής https://www.youtube.com/watch?v=B9KLSwhr9E4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να της κάνουν οι μαύρες σημαίες...γιουχαϊσματα και να την ραίνουν με ό,τι σάπιο υπάρχει.
    Να είναι μία απάντηση στο βρώμικο σύστημα που πλέον μας επιβάλλει τους πιο αποκρουστικούς ανθέλληνες στα ηνία της δικιάς μας Πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τεμέτερε κ. Κουτελίδη, βάλτε και τον Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη στους στόχους της διαμαρτυρίας σας γιατί και αυτός το έχει πει έτσι: https://www.armyvoice.gr/2018/05/pontiaki-genoktonia-i-omilia-tou-fragkou-fragkouli/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Σήμερα τιμούμε τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα των Ελλήνων του Πόντου, που χάθηκαν πριν από έναν αιώνα", η μαρμάγκα

      "Είναι η ημέρα που ο Μουσταφά Κεμάλ .... με το σύνθημα « Η Τουρκία στους Τούρκους» έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο των Νεότουρκων για την τελειωτική εξόντωση του ελληνικού πληθυσμού σε όλο τον Πόντο με θύματα 353,000 Έλληνες Ποντίους", ο Φραγκούλης.

      Αλλοι πάλι λένε, τι ανατολή τι δύση και στις δυό τον ήλιο βλέπουμε.
      Μόνον που η πρώτη φέρνει το φώς και η δεύτερη το σκότος.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή