Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Το ΄χει το επικοινωνιακό ο μικρός, που θα γίνει Πρωθυπουργός

Βρε θα τον ψηφίσεις (ΕΣΥ) κάποτε για Πρωθυπουργό, άσε τις θεωρίες, τις ακούσαμε χίλιες φορές και χίλιες φορές ψήφισες τζάκια. Τα βρίζεις, τα δαιμονοποιείς, αλλά μόλις πέσει η...
επικοινωνιακή καταιγίδα, τα ψηφίζεις. Σιγά μην ψήφιζες τον άγνωστο. 
 Ψηφίζεις ό,τι σου "προτείνει" η τηλεόραση. Ε, αυτή είναι η αλήθεια, τη βιώσαμε χίλιες φορές. Όλο βρίζεις την "οικογενειοκρατία", αλλά εσύ βρε "λαέ" δεν έδωσες 72% στο γιο του Τζιτζικώστα; Εσύ δεν έκανες δημοτικό σύμβουλο το γιο του Κούβελα; Εσύ δεν έκανες Πρωθυπουργό το γιο του Μητσοτάκη, τον ανηψιό του Καραμανλή, Πρωθυπουργό το γιο του Γεωργίου Παπανδρέου, Πρωθυπουργό το γιο του Ανδρέα Παπανδρέου, Υπουργό τον άλλο ανηψιό του Καραμανλή, Δήμαρχο το γιο της Ντόρας; 
Εσύ δεν έκανες αρχηγό του ΠΑΣΟΚ την κόρη του Γεννηματά;
Όποιος γόνος βάζει υποψηφιότητα βγαίνει με τη μία. Εσύ τους ψηφίζεις , όχι οι Μπαγκλαντεσιανοί. 
Άσ΄το το παραμύθι, πάλιωσε ....


Το λάθος του παραδέχθηκε μετά τις έντονες αντιδράσεις ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για την κίνηση να γίνουν τα εγκαίνια της Πλατείας Ομονοίας χθες.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων ανάρτησε «απολογητικό» βίντεο στον λογαριασμό του στο facebook με φόντο το συντριβάνι της Ομόνοιας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης δίνει τη δική του εξήγηση και τονίζει ότι δεν έγιναν εγκαίνια ούτε φιέστα με ομιλίες και πως και ο ίδιος πήγε μόνο για λίγα λεπτά για να δει το σιντριβάνι να ανοίγει.

Παράλληλα αναφέρει ότι η δημοτική αστυνομία ήταν παρούσα κι από τα μεγάφωνα καλούσε τους πολίτες να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους. «Κάναμε λάθος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος», αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων. Εξέφρασε τέλος την ελπίδα να τελειώσει το εφιαλτικό πέρασμα του κορονοϊού και στο μέλλον η Ομόνοια να είναι ένας τόπος «πολλών ασφαλών και χαρούμενων συνωστισμών»....

4 σχόλια:

  1. Αφού ευχηθώ ολοψύχως, προφρόνως, εκθύμως και με όλη μου την αγάπη, τον καθιερωμένο, πατροπαράδοτο ψόφο σ' αυτόν και όλο του το σόι, να προσθέσω ότι ουδέν κακόν αμιγές καλού. Ακόμα και οι πλέον φοβιτσιάρηδες από τον κολοκυθοϊό κατάλαβαν ότι πρόκειται για φούμαρα. Εξαιρούνται οι ΠΣεκαΖμένοι, λοβοτομημένοι αχρείοι νουΔΟΥΛΟΙ. Για τα άρρωστα αυτά δίποδα δεν υπάρχει θεραπεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν η χρήση μιας συγνώμης για ένα...εξόφθαλμο λάθος κριθεί από τον κόσμο ως "το 'χει το επικοινωνιακό", τότε σίγουρα τα "πράγματα" είναι γελοιωδώς εύκολα-μέτρια, αν όχι τραγικά!!!
    Όσο για το "δεν προβλέψαμε ότι..." που περιέχει η συγνώμη, ένα μόνο έχω να πω: Διοικείν εστί προβλέπειν, κύριε δήμαρχε. Για μένα το "δεν προβλέψαμε ότι..." είναι δημόσια παραδοχή πλημμελούς (αν όχι ανικανότητας) διοίκησης!
    Ποιοι με διοικούν ρε γιατρέ μου!!!! Ακόμα δεν...αυτοκτόνησα, γιατρέ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου. Πως να αντέξεις τόση ταπεινότητα;
    Το ότοκιου του δημάρχου θέλει ρύθμιση η ταχύτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή