Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Φασίστες επιτέθηκαν στο γραφείο του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου

Μαύρη μπογιά και τρικάκια πέταξαν άγνωστοι φασίστες σήμερα το απόγευμα στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου.
Εκείνη την ώρα ....
δεν βρισκόταν κανείς στο γραφείο και τα τρικάκια φέρουν την υπογραφή «κατάληψη terra incognita».

«Οι κυβερνητικοί βουλευτές έχουν σπουδαίο έργο να επιτελέσουν τόσο στην υγειονομική όσο και στην οικονομική κρίση. Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες δεν μας φοβίζουν», δήλωσε ο κ. Σιμόπουλος για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο.

............
Εμείς το προφητέψαμε πάντως. http://makpress.blogspot.com/2019/11/blog-post_282.html

7 σχόλια:

  1. Πάμε άλλη μία φορά, για να το εμπεδώσουμε. ΔΕΝ υπάρχουν φασίστες. ΔΕΝ υπάρχουν εξωγήινοι. ΔΕΝ υπάρχουν οι ελοχίμ και οι νεφελίμ όπως τους περιγράφει ο... λιακόπουλος, που δεν ξέρει τί του γίνεται, και έκανε δική του θρησκεία - αίρεση.

    Αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό, πάμε τώρα στην ταυτότητα των δραστών: αναρχοβλαμμένοι κομμουνιστές, τσιράκια του δημοκρατικού - εαμοβουλγαρικού τόξου είναι τα «παιδιά». Και το γεγονός ότι ΔΕΝ τα ακουμπάει κανείς αποδεικνύει περιτράνως ότι είναι πρακρατικά τσογλάνια, και ότι αυτή η παρωδία επιθέσεως με μπογιές είναι ενδοοικογενειακό ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των κόκκινων και γαλάζιων μπολσεβίκων, που λυμαίνονται την Πατρίδα μας από το 1974 έως σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς / από πού προκύπτει ότι σε αυτή την περίπτωση ήταν φασίστες αλλά εχθές αυτοί που έδειραν την άλλη ήταν αναρχικοί;;; Βοηθήστε με!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επαγγελματίες πολιτικοί που τους χρυσοπληρωνουμε και δεν έχουν καταφέρει να ξεχωρίζουν τους φασίστες από τους αναρχικούς! Μία λέξη έχουν στο λεξιλόγιό τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηλιας Πλακιδας
    14. Mai
    Έγινε πάρα πολύ ωραία η ομονοιας μπράβο χαίρομαι αλλά λυπάμαι γιατί έκανα μια βόλτα και δε μιλάει κανένας Ελληνικα

    https://www.facebook.com/10002789950155

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Γερμανία μιλάνε Ελληνικά στις πλατείες;

      Διαγραφή
    2. Μιλάνε Γερμανικά στην Γερμανία όπως θα έπρεπε να ακούγονται και τα Ελληνικά Χάρη στην Αθηνά.

      Διαγραφή