Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Νέα σοδειά ψηφοκουτόχορτου

Επειδή όχι μόνο η ιστορία αλλά ούτε το πρόσφατο παρελθόν δεν διδάσκει και ένας επαγγελματίας πατριώτης, λάτρης του ναζισμού ετοιμάζεται να ....
μοιράσει ψηφοκουτόχορτο και επειδή οι μικρές λεπτομέρειες είναι που σχηματίζουν την συνολική εικόνα είπα να τις θυμηθούμε ώστε αυτοί που είναι απλά μπερδεμένοι, προβληματισμένοι κλπ να μην καταπιούν αμάσητο τον φρέσκο του σανό όπως κατάπιαν και της Χρυσής Αυγής και να έχει απήχηση εκφρασμένη σε πρακτική στήριξη (ψήφο) μόνο σε πραγματικούς ναζιστές και.......

η συνέχεια στο https://365meres.wordpress.com/2018/06/11/nea-sodeia-psifokoutoxortouto-distomo-kai-ta-kleista-faux-xrysa-stomata/

23 σχόλια:

  1. Μιλώντας στον "Τύπο της Κυριακής" σημειώνει για το πόνημά του που είχε δημοσιευτεί σε έντυπο της Χρυσής Αυγής: "Και έγκλημα να είχα κάνει θα είχε παραγραφεί" ενώ για τον Χίτλερ αναφέρει:

    "Ο Χίτλερ επιτέθηκε στην Ελλάδα και καλώς τον πολεμήσαμε. Ωστόσο, λατρεύτηκε από το γερμανικό λαό και η Γερμανία επί των ημερών του γνώρισε οικονομική άνθηση.

    Ερωτηθείς για τα αποτελέσματα των εκλογών σε Δίστομο και Καλάβρυτα, τόνισε ότι καταδικάζει τις εκτελέσεις Ελλήνων από δυνάμεις κατοχής.


    "Στα Καλάβρυτα έχουν εκτελεστεί συγγενείς της γυναίκας μου. Στη λάσπη που δεχτήκαμε απάντησε ο λαός των Καλαβρύτων, καθώς μας ψήφισαν 650 άνθρωποι. Είμαι Έλληνας εθνικιστής. Στα Καλάβρυτα θα ήμουν στην πρώτη γραμμή. Αυτός που δεν ήταν στην πρώτη γραμμή ήταν ο ΕΛΑΣ.

    Ν. Μιχαλολιάκος

    Πριν από κάποια χρόνια έγραψα ένα άρθρο στην εφημερίδα ”Χρυσή Αυγή” για να εξυμνήσω τους Ήρωες Μαχητές του Ελληνικού Στρατού, που αντιμετώπισαν τους γερμανούς εισβολείς στα οχυρά της γραμμής Μεταξά. Το άρθρο αυτό δεν τόλμησε να το μνημονεύσει κανένας από τους συστημικούς υβριστές του Λαϊκού Συνδέσμου, που μας προσβάλουν με τον πλέον άθλιο τρόπο, παρουσιάζοντάς μας ως ”γερμανόπληκτους”, ”δοσίλογους” και λοιπά φαιδρά και συκοφαντικά.…».

    Συμπληρώνει ακόμα στο τέλος:

    «…Αν ζούσαμε το 1941, θα βρισκόμασταν και εμείς στα Οχυρά της Γραμμής Μεταξά και θα αντιστεκόμασταν με κάθε μέσο στους ξένους εισβολείς. Όπως ακριβώς αντιστεκόμαστε σήμερα στην ξενοκρατία, που σε επίπεδο οικονομικό, πολιτικό και ηθικό έχει αλώσει την Πατρίδα μας».

    Η. Κασιδιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Αν ζούσαμε το 1941, θα βρισκόμασταν και εμείς στα Οχυρά της Γραμμής Μεταξά και θα αντιστεκόμασταν με κάθε μέσο στους ξένους εισβολείς.''
    Μάάάάλιστααααααααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ερωτήματα ,μάλλον εύλογα ,που προκύπτουν από την διαχρονική πολιτική παρουσία των κ.κ Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη δεν είναι οι ευκαιριακές-ψηφοθηρικές τοποθετήσεις τους,αλλά η διαχρονική πολιτική τους οντότητα.
    Τα περιοδικά του κόμματος όπου εμφανιζόταν οι ναζιστικοί σταυροί ,οι συμμετοχές τους σε εκδηλώσεις με ναζιστικά λάβαρα ,οι φωτό κάτω απο το βλέμμα του Χιτλερ ,δεν διαγράφονται ,ούτε ξεχνιούνται με κάποια δήλωση ότι θα ήμασταν στο Ρούπελ ,όταν εξ αντικειμένου δεν υπάρχει τέτοια προϋπόθεση .Η λεκτική έκφραση μια επιθυμίας δεν αποτελεί αντεπιχείρημα στους επί δεκαετίες ασπασμούς και στις αποδοχές των ναζιστικών συμβόλων και την ταυτόχρονη ύπαρξη δεκάδων φωτογραφιών και βίντεο με συμμετοχή του
    Η συνεισφορά του κ Κασιδιάρη στην πολιτική σκηνή γίνεται θετικότατη πλέον ,γιατί απλά με την ουσιαστική διάσπαση της Χ.Α ,διαλύεται κάθε ελπίδα παρουσίας στο κοινοβούλιο .
    Η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον κ Κασιδιάρη ,για την απόφαση του αυτή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου peet γίγαντα!!
      Ο ΝΜ όμως...δεν έχεις να πεις; Του έχεις μια αδυναμία, όπως και να το κάνουμε.
      Το πολιτικό σου αισθητήριο είναι λίγο σε αδράνεια. Μην βλέπεις διάσπαση....πες το και ανασύνταξη με άλλους όρους.τους οποίους έχουν εκπονήσει αμφότεροι για μελλοντική χρήση ενόψει εκλογών που μάλλον ως φαίνεται θα είναι και πρόωρες.

      Διαγραφή
    2. Ξεχάσατε να αναφερθείτε σε κάποιον που ήταν πάντα μαζί του και τις φωτογραφίες του σε ''προσκύνημα'' τάφου ''φίλου'' της Πατρίδας, την επιστολή στον Στρατηγό του Χίτλερ, τις δεκάδες φωτογραφίες με ναζιστικές σημαίες και ναζιστικούς χαιρετισμούς ακόμα και αυτές στα γραφεία τους.

      Διαγραφή
  5. Ακόμα με τον προδότη της Χ.Α ασχολούνται όλο; κοίτα ρε που ο αποστάτης/ προδότης / αχάριστος έχει και ρεύμα. Προφήτης Ηλίας;;;; έγινε και Προφήτης ο αποστάτης; η Εκκλησία τι λέει για αυτό; ρε τι άλλο θα διαβάσουμε από του οπαδούς του προδότη. 😂😂😂😂😂 Έχει πλάκα γατάκια ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χάρη καλησπέρα!! To ναζιστικό συνονθύλευμα της Χ.Α άρχισε εδώ και καιρό να ξηλώνει από μόνο του το πουλόβερ και να βγάζει ένα ένα τα πέπλα του χορεύοντας τον χορό της Σαλώμης. Οι ανύπαρκτες εσωτερικές ιδεολογικές διαφορές οδηγούν προς ένα και μόνο συμπέρασμα: ότι η μάχη μαίνεται μόνον για την καρεκλίτσα . Και αφού είχαν αρχίσει να φεύγουν κάποια νεότερα χρονολογικά στελέχη,τώρα ήρθε και η ώρα της καίριας και κύριας διάσπασης .

    Είναι πρωτοφανές να διαλύεται και διασπάται ένα κόμμα, όχι για ιδεολογικές διαφορές των μελών του αλλά για την κατάκτηση της αρχηγίας. Τουλάχιστον σε άλλες περιπτώσεις οι διασπαστές προέβαλαν κάποιες ιδεολογικές αντιρρήσεις και εκδήλωναν διαφορές για ουσιαστικά ιδεολογικά θέματα, ενώ στη Χ.Α το μόνο που φαίνεται να συμβαίνει είναι η νομή της εξουσίας και μόνον αυτή.

    Κάποιοι βέβαια βαυκαλίζονται ότι δήθεν πρόκειται για ένα νέο κόμμα χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος και ότι είναι το μέλλον. Όμως πώς γίνεται αυτό, όταν είναι σαρξ εκ της σαρκός του παλιού κόμματος, του οποίου η πορεία του προς την εκλογική αποτυχία ήταν προδιαγεγραμμένη για τους γνωστούς λόγους; Ο πόλεμος επιβίωσης του ξεκινάει μεταξύ των πρώην συντρόφων, οι οποίοι με κάθε τρόπο θα κοιτάξουν να κρατήσουν τις δικές τους δυνάμεις. Και θεωρώ σίγουρο ότι τώρα θα δούμε να επαναλαμβάνονται τα γνωστά από το πρόσφατο παρελθόν ξεκατινιάσματα και καταγγελίες, όπως είδαμε να συμβαίνει με τους Στρατηγούς και με τον Λαγό . Πιστεύω όμως ότι το ξεκατίνιασμα των Μιλαλολιάκου και Κασιδιάρη θα είναι άλλου επιπέδου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αυτό που θα μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είναι το ξεκατίνιασμα των οπαδών του Ν. Μ και του Ηλία του αρχιπροδοτη και αποστάτη. Να βλέπεις τα τρολ εδώ μέσα να μαλώνουν όπως κάνουν και σε άλλες σελίδες.

      Διαγραφή
    3. Έχει να πέσει γέλιο... Πάντως αναρωτιέμαι από πόσες φορές είδαν κάποιοι και κάποιες το βίντεο για να εμφανιστεί μεγάλος ο αριθμός των ενδιαφερομένων. Άσε που υπάρχει και άλλος λόγος επανειλημμένης θέασης του, όμως δεν τον γράφω για λόγους λογοκρισίας. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

      Διαγραφή
  7. Οταν πρόκειται για την Χ.Α. και τον Κασιδιάρη, για να τους κατηγορήσεις, μέχρι και σοβαρός πολιτικός αναλυτής γίνεσαι από τα συνήθη γελοία σου σχόλια που περιορίζονται σε σχολιαστές
    και ποτέ στην επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα γίνεις κυβέρνηση (μη φας γιατί θα έχει σύντομα γλαρόσουπα με ποντιακή συνταγή)τότε ίσως μπορέσεις να μου επιβάλεις τι και πότε θα γράφω. Μέχρι τότε δηλαδή στην αιωνιότητα, βλέπε το πώς χαρακτηρίζω τα δικά σου γελοία σχόλια, αφού μόνον τέτοια ξέρεις να γράφεις.

      Διαγραφή
    2. Μου κάνει εντύπωση η Takoda (την θυμάσαι ε; 😂 😂 😂 😂) δεν είναι με τον προδότη μαζί και θεωρεί αυτούς όλους προδότες και αποστάτες.

      Διαγραφή
    3. Έλα ρε, σοβαρά; Αυτά δεν τα βλέπει η γερμανίδα;

      Διαγραφή
    4. Το πολιτικό μας πρόγραμμα βασίζεται σε 10 κύρια σημεία αναφοράς

      https://www.ellhnes.net/theseis-1

      1. Επίλυση του Δημογραφικού

      Ο μεγαλύτερος εθνικός κίνδυνος για το μέλλον της Πατρίδας μας θα καταπολεμηθεί με την εφαρμογή μέτρων, που σε χώρες όπως η Ουγγαρία, οδήγησαν σε άμεση αύξηση των γεννήσεων. Φοροαπαλλαγές, οικονομικές ενισχύσεις, επιδότηση της μητρότητας και προστασία της ελληνικής οικογένειας στην φυσική της μορφή (και όχι αυτή που ψήφισε ο Μητσοτάκης μαζί με τον Τσίπρα και επιτρέπει γάμους ομοφύλων ζευγαριών)


      2. Οριστική πάταξη της Λαθρομετανάστευσης
      Απέλαση όλων των αλλοδαπών που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα και μετατρέπουν την χώρα μας σε ισλαμική αποικία. Οριστικό τέλος στην δωρεάν στέγαση, στην χρηματοδότηση με μετρητά, και σε όλα τα προνόμια που η κυβέρνηση της ΝΔ προσφέρει αφειδώς στους αλλοδαπούς
      3. Αυτάρκεια για όλα τα βασικά είδη διαβίωσης του Λαού μας

      Διαγραφή
    5. Και παιδιά θα σας κάμωμεν...🤣🤣🤣🤣🤣
      Πάντως πήρες στα σοβαρά την θέση της εκπροσώπου έτσι;

      Διαγραφή
  8. Είναι κρίμα που τόσος κόσμος ασχοληται με ενα μάτσο τενεκεδες ξεγανοτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουτόχορτο ταΐζει η κυβέρνηση και ως φαίνεται οι ανησυχούντες σχολιαστές για την κίνηση του Κασιδιάρη το καταπίνουν αμάσητο ενώ την ίδια στιγμή δεν έχουν την τσίπα να ξεστομίσουν ούτε μια λέξη για την κότα που ακούει στο όνομα Δένδιας.
    Είναι πιο σοβαρό το θέμα Κασιδιάρη.

    [...Μιλώντας προ ημερών στον ρ/σ «Α’ Πρόγραμμα» της ΕΡΑ, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, είχε επιχειρήσει να υποβαθμίσει το θέμα. «Εγώ εύχομαι να πάμε σε μια συνεννόηση (σ.σ. με την Τουρκία). Υπάρχει ένα ζήτημα αμφισβήτησης του ακριβούς ορίου εξαιτίας και των αλλαγών της κοίτης του ποταμού (…) Δεν μ’ αρέσει να δημιουργώ εντάσεις ανάμεσα σε δυο χώρες, οι οποίες είναι σύμμαχοι. Αυτά τα πράγματα λύνονται χωρίς να γραφεί ούτε μονόστηλο σ’ εφημερίδα. Μπορούν κάλλιστα να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις και, με μια επιτροπή κοινή όλα αυτά τα πράγματα να επιλυθούν. Μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα», είχε δηλώσει στις 20 Μαΐου ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ζήτημα για το οποίο ωστόσο η ελληνική πλευρά δεν είχε ως φαίνεται πια άλλα περιθώρια παρά να προχωρήσει σε διάβημα. ]

    Για λίγα μέτρα μιλάει ο πεταμένος όπως ένας προκάτοχος του που έλεγε για μια άλλη γκρίζα ζώνη ότι πρόκειται για ένα πανί η ελληνική σημαία των Ημιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από όσα διάβασα και κυρίως από το πόσο έσπρωξαν το δήθεν θέμα στον Έβρο οι της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter βλέπω ότι μάλλον η τακτική ΣΥΡΙΖΑ είναι να κόψει από τα δεξιά τη ΝΔ, μία τακτική που τους οδήγησε και στην εξουσία άλλωστε. Δεν ξέρω πόσο καλά την έχουν μελετήσει αλλά μου έρχεται πάλι στο μυαλό ο Μάρξ (η ιστορία επαναλαμβάνεται δύο φορές, την πρώτη ως τραγωδία και την δεύτερη σαν φάρσα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προφανώς κάτω από αυτό το πλαίσιο η χρονική στιγμή ενεργοποίησης του Κασσιδιάρη δεν ήταν τυχαία, ο λεγάμενος έχει σαφώς μεγαλύτερη δυναμική από τον Μιχαλολιάκο και τον Βελόπουλο αυτή την στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή