Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Κάθε πέρυσι και καλύτερα

Μοίρασμα δεμάτων σε εκατονταδες οικογένειες απο την πρώην ΝΟΜΑΡΧΙΑ Θεςςαλονικης στο Κατσανειο μοίρασμα δεμάτων απο πολλούς δήμους διάθεση προϊόντων της ΕΕ σε συλλόγους ...
συσσιτια εκκλησιών και εθελοντών ρύζι μακαρόνια λάδι κασέρια τυριά που ανάσαναν χιλιαδες συμπολίτες μας που μοιράζονταν απο την πρώην ΝΟΜΑΡΧΙΑ και νυν Περιφερεια μεχρι και το 2012 ανήκουν στο παρελθόν.
Εκδηλώσεις για άπορες οικογένειες για παιδια με ειδικές ικανότητες ΑΜΕΑ οπως οι εκδηλώσεις της πρώην Νομαρχίας και νυν ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ στο Βελλίδειο οπως και αρκετών δήμων ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Δυστυχως η ανθρωπιστική κρίση γιγαντώθηκε μετα το 2011 κι ομως απο τότε τα πράγματα έγιναν χειρότερα σταμάτησε οποιαδήποτε βοηθεια σε συσσιτια ακομη και η διάθεση απο την ΕΕ τροφίμων σταμάτησε την ωρα που άρχισε να δυσκολεύει η κατάσταση λες κι εγινε επίτηδες .
Σημερα συσσιτια σύλλογοι αγωνίζονται μόνοι τους με απών το Κρατος τα παιδια με ειδικές ικανότητες οι σύλλογοι τους αφέθηκαν στο έλεος του Θεού με γονείς να δίνουν αγωνα καθημερινο οπως και οι εκατονταδες εθελοντές των συσσιτίων ιερείς εκκλησία να αγωνίζονται για να εχουν τρόφιμα για τα δεκάδες συσσιτια με χιλιαδες απορους συνανθρωπους μας αντικαταστωντας το ΑΦΑΝΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου