Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Λαφαζάνης: "Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει"

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητα; Παναγιώτης Λαφαζάνης ήταν προσκεκλημένος της τελευταίας -για το 2015 -εκπομπής «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα».Σε μια εφ όλης της ύλης ...
συνέντευξη στον Στέργιο Καλόγηρο και στην Άννα Τσίμου .
«Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει διότι δεν τόλμησε την ανατροπή» τόνισε μεταξύ άλλων εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την πολιτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιμνημονιακές του υποσχέσεις.
«Δεν μετάνιωσα που έφυγα από τον ΣΥΡΙΖΑ ,είμαι πολιτικά και ηθικά δικαιωμένος. Δεν πρόκειται να υπηρετήσω το γερμανικό κατεστημένο .Η Ελλάδα είναι σε ομηρία και υπό κατοχή και μόνος τρόπος να σωθούμε είναι η ανατροπή και το εθνικό μας νόμισμα» υποστήριξε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Η έξοδος μας από την ευρωζώνη ήταν μπλόφα και εκεί χάσαμε το παιχνίδι» και έγινε η απίστευτη αλλαγή.».
Αναφέρθηκε επίσης στο ναυάγιο της συμφωνίας με τη Ρωσία για τον αγωγό και το απέδωσε στις αμερικανικές παρεμβάσεις.
Έκανε λόγο επίσης για την επένδυση χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής εμμένοντας στην αρχική του άποψη πως πρέπει να σταματήσουν οι εργασίες.
Σε ότι αφορά το νέο ασφαλιστικό το χαρακτήρισε βόμβα στα χέρια της κυβέρνησης καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για νέες περικοπές στις συντάξεις πείνας που συντηρούν ολόκληρες οικογένειες. Χαρακτήρισε καταστροφικά τα νέα μέτρα για τους αγρότες και τους γαλακτοπαραγωγούς .
Αναφορικά με το προσφυγικό ζήτημα πρότεινε ως λύση τη δίκαιη κατανομή των προσφύγων σε όλη την Ευρώπη..
Τέλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις εκλογές στη ΝΔ χαρακτηρίζοντάς την μνημονιακή μη αντιπολίτευση αλλά και στους εκατομμυριούχους συντρόφους της Αριστεράς.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου