Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Τι λέει ο Πρόεδρος των ταξιτζήδων Θεσσαλονίκης για την κίνηση αυτές τις μέρες

Για την κίνηση των ταξί στη Θεσσαλονίκη, την περίοδο των εορτών, μίλησε στον Alpha 96.5, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης, Κλήμης Λεοντιάδης.

«Υπάρχει κινητικότητα στην αγορά. Βέβαια, αυτό είναι ασπιρίνη ...
για τις επόμενες ημέρες. 10 μέρες θα δουλέψουν τα καταστήματα, θα κινηθούν τα μαγαζιά, θα κινηθούν τα ταξί και μετά ξανά τα ίδια και χειρότερα», σχολιάζει ο κ. Λεοντιάδης, τονίζοντας, «πάντα τις ημέρες των εορτών έχουμε περισσότερη κίνηση», καθώς έκτος από την αγορά διοργανώνονται πάντα και διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης. «Οι μεγάλες διαδρομές έχουν περιοριστεί», ωστόσο, προσθέτει ο ίδιος, καθώς «η κρίση μας έχει χτυπήσει όλους μας».

«Αλλά το ταξί, στη Θεσσαλονίκη ειδικότερα, είναι μέσο μεταφοράς», υπογραμμίζει ο κ. Λεοντιάδης, καθώς δεν υπάρχουν άλλα μέσα μεταφοράς, εκτός των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, ο οποίος «έχει περιορίσει τα δρομολόγια του γιατί οικονομικά δε βγαίνει», περιγράφει ο ίδιος. «Η Θεσσαλονίκη δεν έχει άλλο μέσο μεταφοράς, δεν έχει τραμ, δεν έχει υποθαλάσσια, δεν έχει μετρό», άρα μένουν μόνο ο ΟΑΣΘ και τα ταξί, καταλήγει ο πρόεδρος του Σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου