Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Απίστευτες αερολογίες Σπίρτζη για τον ΟΑΣΘ

Για πολλοστή φορά ο αρμόδιος Υπουργός, που προφανώς δεν έχει ιδέα περί του πώς λειτουργούν οι συγκοινωνίες, επιτέθηκε εναντίον ενός αόρατου εχθρού, βαφτίζοντάς τον με το όνομα "ΟΑΣΘ". Για ...
πολλοστή φορά, δήλωσε πως "ο ΟΑΣΘ δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του", αλλά αυτή τη φορά οι δημοσιογράφοι ήταν πιο διαβασμένοι από τον Υπουργό και τον ρώτησαν "δηλαδή;". Οπότε ο Υπουργός είπε κάτι απίστευτες αερολογίες, για ένα "ηλεκτρονικό σύστημα που πρέπει να πληροφορεί το ΣΑΣΘ", τρίχες κατσαρές δηλαδή ! Κι έκλεισε με την πολιτικάντικη ατάκα "το πάρτι τελείωσε" που βγάζει πολύ πιασάρικο τίτλο για ένα ΜΜΕ, καθώς παραπέμπει σε λαμογιές, κλεψιές, καταχρήσεις κλπ, αλλά όταν επίμονα ρωτήθηκε να ΕΞΗΓΗΣΕΙ πού ακριβώς υπάρχει πρόβλημα, μίλησε για μια έκθεση του ΣΑΣΘ , το οποίο όμως είναι όργανο με εξαιρετικές σχέσεις αλληλογλειψίματος με τον ΟΑΣΘ και δεν κάνει βήμα αν δεν έχει την έγκριση του ΟΑΣΘ ! Αλλά δεν έχει και καμιά σπουδαία παραγωγική δραστηριότητα, παρά μόνο μελέτες επί μελετών και επαγγελματικά ταξιδάκια.
Φυσικά, δεν τόλμησε να μιλήσει για τη μεγάλη πληγή του ΟΑΣΘ που είναι οι υπέρογκοι μισθοί που παίρνουν εκατοντάδες συνδικαλιστές και παιδιά, ανήψια, ξαδέρφια και γκόμενες πολιτικών, που τις επέβαλλαν στον ΟΑΣΘ. Αυτά είναι ψηφαλάκια, οπότε στρεφόμαστε γενικώς και αδιακρίτως εναντίον των "κεφαλαιούχων" κι ας έχουν 2% επί λεωφορείου. Πουλάει ακόμη η αριστερή φρασεολογία για το "κεφάλαιο", τους "μετόχους" κι άλλα παραμύθια. Αλλά με το μισθό των 4.500 ευρώ που παίρνει συνδικαλιστής που έχει να πιάσει τιμόνι από τότε που ο Γ.Ράλλης έπαιζε γκολφ με τον Δημήτρη Χορν, μούγκα οι πολιτικάντηδες.

Με δυό λόγια: ο υπουργός δεν έχει ιδέα, δεν έχει κανένα στοιχείο, δεν έχει τίποτε σημαντικό να πει, απλά πάσχει από ακατάσχετη ιδεοληψία εναντίον οτιδήποτε απλώς ...λειτουργεί. Σου λέει "λειτουργεί ο ΟΑΣΘ ε; Ας τον καταστρέψουμε κι αυτόν" ! - Μα γιατί; - Έτσι !

Λοιπόν κ.Υπουργέ, αφήστε τα παραμύθια, μας τα ΄πατε πολλές φορές και τελικά εμείς την πληρώνουμε με συνεχείς αυξήσεις του εισιτηρίου, αφού ο μοναδικός τρόπος να μειωθεί το κόστος παροχής των υπηρεσιών του ΟΑΣΘ, είναι να μειωθούν δραστικά οι μισθοί των 2.500 υπαλλήλων του. Λοιπόν; Τολμάτε να πείτε την αλήθεια, την κρίσιμη φράση "μείωση μισθών των εργαζομένων"; 

Βίντεο από ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου