Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

versace κολλαγονο

ΚΑΙ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ VERSACE... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! - ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ; ΧΑΧΑΧΑ!
Γράφει ο Νίκος Μαστοράκης

Αντιστοιχη ειναι η εμπορικη εκμεταλλευση του υαλουρονικου που κι αυτο δεν κανει οσα υποσχονται οι πληρωμενοι και λερωμενοι παρουσιαστες/διαφημιστες. Εδω υπαρχει και μια μεγαλη απορια, για το 19.69 του Βερσατσε που διαφημιζει, εκτος των αλλων, και η Αννιτα. Το προϊον αυτο... δεν υπαρχει! Οχι με τη λαϊκη εννοια του "μαγκα μου, δεν υπαρχεις" αλλα με την ακριβη εννοια: Δεν υπαρχει πουθενα στο Google και το 19.69 της ιταλικης φιρμας ειναι... ειδη σπορ. Ουτε μια εικονα της συσκευασιας, ουτε ΜΙΑ αναφορα του υποτιθεμενου Βερσατσε.
Επειδη ειναι πασιγνωστο πως ο καναλαρχης ειναι και παραγωγος τετοιων προϊοντων, καλο θα ειναι να διευκρινισει στους καταναλωτες πώς παραγεται ΜΟΝΟ στην Ελλαδα, υπο ποιες συνθηκες παραγωγης, ποια επισημη αρχη το γνωριζει και υπο ποιες συνθηκες χρησιμοποιειται η φιρμα Versace στο προϊον.
Δεν παει να το βαζουν οι κολαουζοι στο δερμα τους, δεν παει να το πινει (υποτιθεται) η Αννιτα, μια καθαρη εξηγηση του καναλιου δεν βλαφτει. Το προϊον ομως, ισως...

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

Οι ανεγκεφαλοι παρουσιαστες που πινουν κολλαγονα και υαλουρονικα και ολα τα παραγωγα της επιστημονικης απατης, βαζουν σε κινδυνο (με την πειθω της γνωριμης μουρης τους) τον αφελη καταναλωτη. Καποιοι (οπως η Αννιτα Πανια) διαφημιζοντας υποχρεωτικα ενα απο τα υποπτα προϊοντα δειχνει μεν το μπουκαλι, αλλα πινει απο ενα ποτηρι με νερο στο οποιο ποτε on camera δεν βαζει το οξυ.
Το κολλαγονο μπηκε στη ζωη μας οταν αρχισαν να γεμιζουν σταρ και υποσταρ τα χειλη τους, με αποτελεσμα μερικες τερατογενεσεις. Αποδειξη οτι το κολλαγονο δεν απορροφαται απο το δερμα, ειναι τα γκροτέσκα χειλη μερικων παλαιων σταρ και η μερικη ή ολικη τους παραμορφωση.
Το υγρο πόσιμο κολλαγονο παραγεται απο θαλασσινα η αυγα και η καταναλωση του, συμφωνα με τις επιστημονικες μελετες, ενω δεν προσφερει τιποτα στον οργανισμο, μπορει να προκαλεσει τα εξης παραπλευρα συμπτωματα:
Νεκρωση των ηδη υγιων κυτταρων (ειδικα απο τις ενεσεις κολλαγονου.)
Σοβαρες αλλεργικες αντιδρασεις.
Διαφορες δερματικες ανωμαλιες.
Υπερβολικη δοση καλσιου.
Μεινετε μακρυα και αν εχετε υστατη αναγκη επιδιορθωσης της εμφανισης σας, μιληστε τουλαχιστον με τον γιατρο σας.


Πηγή: http://www.hefimerida.com/products/kai-to-yaloyroniko-versace-den-yparchei-akindyno-to-kollagono-chachacha/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου