Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

«MOODY’S – JUNCKER – SΤOURNARAS & CIA ISPRAKTIKI Ltd.»

[ο Ολαντρέου σε κατάσταση ευθυμίας μετά από ένα κλύσμα της Μέρκελ]

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης




Τον χορό της κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού έσυρε ο εντιμότατος κ. Τζάνκερ. Θέλει, λέει, οικεία πρόσωπα στην ελληνική διακυβέρνηση ο επί κεφαλής της Commission. Του αρέσει το μαγουλάκι που έχει το Χατζιδάκι και το Μιταράκι. Του αρέσει το μουστάκι που έχει το Τραγάκι, αλλά και το Μεϊμαράκι. Γουστάρει και το Μιχαλάκι το Χρυσοχοΐδι που είναι αμελέτητο, πόσω μάλλον το Μπένι που είναι και τροφαντό, ελεφαντίσιο. Άσε το τσακίρικο μάτι που έχει το Αντωνάκι.

Δεν μπορεί να συναγελάζεται με αγριόφατσες ως αυτές του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να του στείλει ο ελληνικός λαός. Και κουνάει το δάχτυλο στον ελληνικό λαό, τον οποίο είπε πως συμπονά. Φαντάσου να τον μισούσε.

Ας θυμηθούμε, όμως, τί είχε πει ο εξοχώτατος τον Οκτώβριο του 2010: «Ήξερα ότι η Ελλάδα δανειζόταν υπερβολικά για να προμηθεύεται αγαθά από Γαλλία και Γερμανία, αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω δημόσια». Τότε δεν μπορούσε να μιλήσει δημόσια, για να μη χαλάσει το πάρτι του γαλλογερμανικού άξονα και των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών αδιαφορώντας για τον απλό Έλληνα, τον οποίο θυμήθηκε τώρα ξαφνικά. Ίσως να μην μπορούσε να μιλήσει τότε, επειδή ήταν κι’ αυτός μπουκωμένος. Τώρα μιλάει δημόσια ενδιαφερόμενος για τον απλό Έλληνα, ο οποίος τόσα ανδραγαθήματα έχει επιτύχει: ανεργία στα ύψη, φτωχοποίηση, υποσιτισμό, υπερφορολόγηση, ασυδοσία του κατεστημένου, καμμία μεταρρύθμιση, εκφοβισμό των βουλευτών και των επικριτών τής κυβέρνησης με όπλο το ΣΔΟΕ.

Ας θυμηθούμε και τις πρόσφατες πληροφορίες που αποδεικνύουν ότι ο Τζάνκερ ή Τζάνκο ήταν επί χρόνια πρωθυπουργός του μεγαλύτερου φορολογικού παράδεισου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ναι ρε, αυτός είναι που είχε πει στον Ποπάι «the game is over», ενώ η χώρα του θησαύριζε με τα δισεκατομμύρια των δυναστών του ελληνικού λαού. Η χώρα, όπου έχουν φυγαδευθεί δισεκατομμύρια κεφαλαίων από την Ελλάδα, ώστε να μπορεί τώρα ο κ. Στουρνάρας να μας κουνάει το δάκτυλο και να λέει ότι η μη εκλογή ΠτΔ μειώνει τη ρευστότητα στην αγορά. Ποιά ρευστότητα ρε φιλάρα; Δυο χρόνια δεν μας έλεγες ότι πρέπει να σταθεροποιηθεί η οικονομία με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ώστε ν’ αρχίσουν οι τράπεζες να δίνουν δάνεια, για να γίνουν ενέσεις ρευστόστητος στην αγορά; Δεν έχει σταθεροποιηθεί η οικονομία τόσα μνημονιακά χρόνια; Τί είδους success story και ανάκαμψη και ανάπτυξη και φως στο τούνελ είναι αυτό;

Απ’ την άλλη ωρύεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την απαράδεκτη παρέμβαση Στουρνάρα στα πολιτικά δρώμενα και πάει μια και δυο στον μπαμπά Ντράγκι για να κάνει ντα τον Στουρνάρα. Ρε μάγκες, μια που πήγατε εκεί, τον ρωτήσατε γιατί τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου που αγόρασε η ΕΚΤ στο 60% της ονομαστικής αξίας τους, θέλει τώρα η ΕΚΤ να τα πληρωθεί στο 100%; Τί είναι η ΕΚΤ; Μηχανισμός στήριξης του ευρώ και της οικονομίας της ευρωζώνης ή Vulture fund ρε γαμώ το;

Και στο κάτω κάτω τί έκαναν ο κ. Στουρνάρας, ο κ. Τζάνκο, η κ. Σοφία, ο Μούντις, ο κ. Μπουμπούκος και το κακό συναπάντημα; Απλοί τηλεφωνητές είναι της μεγάλης εισπρακτικής εταιρείας «MOODY’S – JUNCKER – SΤOURNARAS & CIA ISPRAKTIKI Ltd.» που ενεργεί κατ’ εντολή του οίκου ανοχής «KEGAMOTINPAGKOSMIOPIISI S.A.». Ως απλοί τηλεφωνητές που είναι απλά τηλεφώνησαν [από το «τηλε» = μακρυά και «φωνάζω»] στον ελληνικό λαό, για να του πουν ότι χρώσταγε τ’ άντερά του και τώρα χρωστάει και τα βυζιά του, εξ ου και πρέπει να πάψει να ονειρεύεται ψωμί, παιδεία και ελευθερία. Τα όνειρα τελείωσαν. Γι’ αυτούς!


Σωτήριος Καλαμίτσης
Επιστήθιος φίλος του γιατρού Γωγούση, σφόδρα δε πιθανόν και ομόκελλος σε φυλακές τύπου Γ΄

Υ.Γ. Γελάω κάθε φορά που ακούω τους Ηρακλείς της υποκρισίας, της μίζας, της συναλλαγής, του νεποτισμού, της εκβίασης, της αναξιοκρατίας, της ανηθικότητας, της απάτης, του τομαρισμού, της διαπλοκής, της αρπαχτής, της δολιότητας, του ψεύδους και του πλιάτσικου να διακηρύσσουν ότι αν δεν υπήρχε κρίση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρισκόταν ακόμη στο 3%. Και ποιος προκάλεσε την κρίση ρε μάγκες; Γιατί δεν την αποτρέψατε, ώστε να μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ καθηλωμένος στο 3%; Κι’ αν δεν είσθε σεις που την προκαλέσατε, γιατί 5 χρόνια τώρα μεταρρυθμίζετε δήθεν το κράτος και αξιοποιείτε τις θυσίες του ελληνικού λαού βάζοντάς τες στην τσέπη σας; Αντί να χαίρεσθε που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνον στο 27%, μιλάτε κι’ από πάνω; Δοχεία νυκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου