Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η καταγραφή Χαϊκάλη δεν είναι παράνομη όπως κάποιων άλλων;

Να δοθούν στους αρχηγούς των κομμάτων αντίγραφα του DVD με το υλικό που περιλαμβάνει τις ..
καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Το γραφείο πρωτοκόλλου του Προέδρου της Βουλής έχει ήδη παραλάβει τον φάκελο με τον ψηφιακό δίσκο. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής τις επόμενες ώρες θα μεταφέρουν το οπτικοακουστικό υλικό του κ. Καμμένου στους αρχηγούς των κομμάτων τους

ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ????
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΧΑΙΚΑΛΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΓΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.

Ο εισαγγελέας αποφάσισε την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη, με τις κατηγορίες της «Παραβίασης του απορρήτου ίδιας προφορικής συνομιλίας» και «Χρήση παράνομης αποτύπωσης ίδιας προφορικής συνομιλίας».
Περίπτωση Μπαλτακου
Σε αυτή την περίπτωση έπεσαν οι πάντες να κράξουν
Και η ερώτηση μου στο μπλογκ που φημίζεται για την αντικειμενικότητα τι διάφορα εχει η πρωτη καταγραφή συνομιλίας με την δεύτερη??????
Και ο Χαικαλης και ο Κασιδιάρης κατέγραψαν συνομιλία
Εγω άκουσα μονο βουλευτές και εκπροσώπους να προκαλούν τον Καμμένο να να βγάλει το DVD στην φορά.............στην περίπτωση Μπαλτακου και στην περίπτωση Παναθηναικακια γιατι δεν έκαναν το ίδιο?????Παρανομη καταγραφή η μια παράνομη και η αλλη ...............,...,


Ευχαριστω
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
.................................

Σχόλιο makpress με την ευκαιρία της επιστολής του αναγνώστη: 
Το blog ειναι αντικειμενικό όπως τα περισσότερα, αλλά δεν είναι γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής, ούτε στέκι της, ούτε θα αφιερωθεί στη Χρυσή Αυγή, επειδή είναι αποκλεισμένη από τα άλλα ΜΜΕ. Στόχος μας όπως γράφει και η εισαγωγική εικόνα πάνω ψηλά, είναι να αναπτύσσουμε πολλά θέματα, δεν είμαστε ειδησιογραφικό site, δεν καιγόμαστε για την πολιτική, δεν θεωρούμε ότι είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μας, έχουμε κι άλλα ενδιαφέροντα και δεν τραβάμε κανένα ζόρι με τα κόμματα και το μέλλον τους, δεν μας ενδιαφέρει η τύχη κανενός κόμματος, συμπεριλαμβανομένης και της ΧΑ. Η πολιτική στο makpress, φιλοδοξούμε να καταλαμβάνει το 10% του ενδιαφέροντος και λιγότερο.
Καταλαβαινόμαστε, έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου