Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΨΕΙΣ του Βλάση Γωγούση για το …ΜΑΓΙΚΟ 180 !

Ας πάρουμε τα πράγματα απ` την αρχή βρε παιδιά !


1) Αν o Α. και ο Β. (= ο Αντώνης κι`ο Βαγγέλης) ΔΕΝ είχαν εξασφαλίσει το …πολύτιμο 180 γιατί να επισπεύσουν τις εκλογές ( οι οποίες με τα μέχρι σήμερα μετρημένα …κουκιά είναι χαμένες από…χέρι ; ).
Ο παραπάνω συλλογισμός οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι κυβερνώντες ΕΧΟΥΝ με διάφορες συμφωνίες (= τάξιμο πάνω και κάτω από το τραπέζι ) ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ , ότι θα εκλέξουν Πρόεδρο και επομένως θα εξαντλήσουν την τετραετία.

2) Αν γίνουν εκλογές τώρα , είναι πλέον ή βέβαιο , ότι οι μισοί (ίσως και παραπάνω) από τους νυν βουλευτές ΔΕΝ θα (ξανα) εκλεγούν !
Κάποιοι ( αρκετοί ενδεχομένως) απ` αυτούς , επικαλούμενοι λοιπόν διάφορα ……εθνοσωτήρια επιχειρήματα , θα ανακράξουν το περιζήτητο «ΝΑΙ» !

3) Και βέβαια ο υπογράφων το παρόν, δεν μπορεί να προβλέψει ποιοι θα…..σώσουν την πατρίδα, συγκαταλέγεται όμως μεταξύ εκείνων που πιστεύουν ότι τα αρχικά του επόμενου Προέδρου θα είναι…… Σ.Δ. !

Δρ Βλάσης Γωγούσης

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Σας ορκίζομαι πως στην κατά μόνας συνάντηση που είχα πρόσφατα με τον κύριο Βενιζέλο ΔΕΝ μου μαρτύρησε τίποτα !