Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Πρόεδρος Π.Ιατρικού Συλλόγου: Οι συγκεντρώσεις ΠΑΟΚτσήδων και αντιφα, έφεραν αύξηση κρουσμάτων

Ο πλαστικός χειρούργος και πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μίλησε για δύο μεγάλες συγκεντρώσεις που έλαβαν χώρα τις τελευταίες εβδομάδες, στο πλαίσιο του ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ και της δίκης της Χρυσής Αυγής. 
Στη συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από το «Μακεδονία Παλάς», προς υποστήριξη της αποστολής του Δικεφάλου πριν την αναμέτρηση με την Κράσνονταρ για τα play-off του Champions League, απέδωσε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος τον διπλασιασμό των κρουσμάτων covid-19 στη Θεσσαλονίκη. 

 Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου μίλησε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Παρασκευή (09/10). Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Χρειάζεται πολλή πιστή στήριξη των τρεχόντων μέτρων διότι θέλουμε την κοινωνία και την οικονομία ανοικτή. Άρα η κυκλοφορία του ιού υπάρχει, θα πρέπει να κοπεί όμως όπου υπάρχει περιττή κυκλοφορία. Η μάσκα προβλέπεται όπου υπάρχει συνωστισμός. Δεν βλέπω τον λόγο να φοράει κάποιος μόνος τη μάσκα έξω. Η Θεσσαλονίκη που είχε ένα πολύ καλό ρεκόρ μέχρι στιγμής χθες διπλασίασε τα κρούσματα. Τι συνέβη πριν από δυο εβδομάδες; Είχαμε τρελούς πανηγυρισμούς για αθλητικό γεγονός πολύ σημαντικό για την πόλη. Αυτά είναι γεγονότα που έχουν τίμημα. Οι κάθε είδους συνωστισμοί για οποιονδήποτε λόγο δημιουργούν πολύ μεγάλο πρόβλημα». 

 Σχετικά με τη συγκέντρωση των 20.000 ατόμων έξω από το Εφετείο (07/10), κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του πορίσματος της έδρας περί της ενοχής μελών της Χρυσής Αυγής για διάφορα εγκλήματα: «Θα το δούμε σε δέκα μέρες και ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι αυτό που προβλέπουμε να δούμε». Σχετικά με το ενδεχόμενο lockdown και αν θα το αποφύγουμε: «Eξαρτάται από το πώς θα συμπεριφερθούμε. Και υπάρχει και κάτι χειρότερο από το lockdown. Το καθυστερημένο lockdown, το οποίο είναι ακόμη χειρότερο γιατί εκεί κανείς έχει διπλά προβλήματα. Και τα προβλήματα του lockdown, και τα προβλήματα της καθυστέρησης αυτού, που σημαίνει μεγάλη υγειονομική κρίση. Πιστεύω αυτή τη στιγμή πως μπορούμε ακόμα να ανατρέψουμε την κατάσταση αλλά πρέπει να λειτουργήσουμε αποφασισμένοι και αυτόβουλα»

15 σχόλια:

  1. Πού έχει το ιατρείο του αυτός ο φωστήρας; Έχω άρρωστο το ένα σκυλί μου και θέλω να του το πάω, μήπως πάσχει από κολοκυθοϊό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ νόμιζα κολλάει μόνο σε εκκλησίες και περίπτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φαιδρότητα του δημ υπαλλήλου που είναι σε διαθεσιμότητα ,δεν έχει τέλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θυμήθηκα έναν καυγά πριν χρόνια μαζί του για τις αντιλήψεις του για τα σκυλιά...

      Διαγραφή
    2. Εσύ που το ξέρεις Mr.peet, κάνατε έρευνα, από τις γνωστές και πετάς υπονοούμενα;
      Ρίχνετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα και φυσικά εσύ ανέλαβες πάλι τον ρόλο...

      Διαγραφή
    3. Η μόνη που δεν το ξέρει δηλαδή είσαι εσύ...

      Διαγραφή
    4. Σεβαστη κυρία ,που φέρεται το ψευδώνυμο Αμφιπολίτης ,κατανοώ την θλίψη σας για την επικείμενη φυλάκιση του πολιτικού σας ινδάλματος που φέρει τατουαζ με τον αγκυλωτό σταυρό ,αλλά επ αυτού είναι αρμόδια η δικαιοσύνη .
      Οσον αφορά τα υπόλοιπα
      Α] αγαπητή κυρία μιλάτε μαζί μου και ούτε με τον peet ,ούτε τον Ποσειδώνα ,ούτε τον Σάκη κλπ.κλπ.μιλάτε .
      Β] Δεν ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα ,γιατί αν προσέξατε δεν έθεσα ερώτημα αν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ,αυτό είναι γνωστό .Αλλο πράγμα ρωτώ .
      Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία

      Διαγραφή
    5. 😂
      Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Ή την επιδεινώνει λέω εγώ...

      Διαγραφή
    6. Το θέμα μας δεν ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος, όσο και να προσπαθούν οι επικυρίαρχοι, δεν θα φυλακιστεί και θα ψηφιστεί ακόμα και αν τελικά οι μαφίες του συστήματος εκβιάσουν τους αδέκαστους να τον κρίνουν ένοχο για το τίποτα.
      Ασχοληθείτε με την επικείμενη διχοτόμηση του Αιγαίου που επιβάλλουν οι ίδιοι που ζητούν τα κεφάλια των εθνικιστών και μην βιάζεστε να χαρείτε για μία καταδίκη μαϊμού.

      Από που γνωρίζετε τόσα πολλά για κάποιον σχολιαστή, του οποίου το όνομα δεν γνωρίζετε;

      Διαγραφή
    7. Βρε χαζούλα, ο ''δάσκαλος τα πλένουμε από ψηλά κυρ Δημητράκης'' αποκαλύφθηκε μόνος του, ακόμα να το πάρεις χαμπάρι; Τόσο πολύ καταλαβαίνεις; Χαμπάρι δεν πήρες; Μου ήθελε και screenshot αυτού που διάβαζε o φανατικός πολέμιος της τεχνολογίας και την εξέλιξης. Υπάρχουν και οι πνευματικοί νόμοι βλέπεις... Ξύπνα!
      Με το τι θα ασχοληθούμε εμείς εδώ, άσε το σε μας. Την ευκαιρία να επιβάλλετε τις ορέξεις σας την χάσατε οριστικά. Καλό λοιπόν θα είναι να ασχοληθείς με αυτό που γνωρίζεις (ξέρεις εσύ)καλλίτερα εκεί στην Γερμανία...

      Διαγραφή
    8. @Αμφιπολίτης ,αν οι δικαστές είναι αδέκαστοι τότε πώς γίνεται εκβιασθούν και να εκδώσουν λανθασμένη ετυμηγορία ; ή δεν είναι αδέκαστοι και υπακούν σε εξωτερικούς παράγοντες ή είναι αδέκαστοι και η ετυμηγορία είναι η σωστή .
      Φασκεις και αντιφάσκεις ,αν δεν το έχεις καταλάβει .
      Σίγουρα το θέμα μας δεν είναι ο ναζί Κασιδιάρης ,έχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε .
      Καλό σας απόγευμα κυρία μου .

      Διαγραφή
    9. Δεν φάσκω και αντιφάσκω, ξέχασα να βάλω εισαγωγικά...

      Διαγραφή
  4. Είχαμε ένα φαρμακοτρίφτη που έλεγε ανέκδοτα και τώρα βρήκαμε έναν πλαστικό χειρούργο;;;; ρε τι κάνουν τα 5 λεπτά δημοσιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή