Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Συμπαράταξη Θανάση Κοσματόπουλου και Γιάννη Νασιούλα

Πολιτική συμπαράταξη ανακοίνωσαν σήμερα ο Θανάσης Κοσματόπουλος, τέως Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού και Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ο Γιάννης Νασιούλας, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου....
Θεσσαλονίκης:

«Οι ερχόμενες εκλογές σε όλα τα επίπεδα θα μας βρίσκουν μαζί», τονίζουν οι δύο επικεφαλής παρατάξεων στα Σέρβια-Βελβεντό και την Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. «Γίνεται σήμερα πράξη η εξαγγελία μας για κοινό πολιτικό μέτωπο – Μια Νέα Αρχή».

«Η φωνή και η δράση μας θα είναι εφεξής κοινή, τόσο για τα εθνικά, όσο και για τα περιφερειακά και δημοτικά ζητήματα που απασχολούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Οι δύο εμβληματικές πόλεις της Μακεδονίας δείχνουν τον δρόμο για μια νέα πολιτική αρχή», τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι δύο πολιτικοί.

Το μήνυμά τους προς τους πολίτες: «Έχουμε αξιοπρέπεια – Τώρα, έχουμε κι επιλογή».

1 σχόλιο:

  1. Το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη πόνεσε τους εθνομηδενιστές! Δήμος Αθηναίων 1.6.20
    https://youtu.be/4LTR64n7BKU
    https://www.youtube.com/watch?v=4LTR64n7BKU


    Ηλίας Κασιδιάρης
    45.100 Abonnenten
    Οδύνη και πόνο έχει προκαλέσει στους εθνομηδενιστές η τεράστια αποδοχή του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη.
    Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, ΚΚΕ και Ανταρσύα έπεσαν στα πόδια του Μπακογιάννη, παρακαλώντας να στηρίξει ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόφαση έξωσης της Δημοτικής μας Παράταξης από τα επίσημα γραφεία μας!
    Φυσικά, οι απαιτήσεις αυτές, εκτός από παράνομες είναι και γελοίες. Ο Θανάσης Αϊβατίδης τους έβαλε στη θέση τους, τονίζοντας κατηγορηματικά πως: "Άλλα τα γραφεία του Κόμματος και άλλα τα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης". ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΗΔΗ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!

    Κατά τα άλλα ο Μπακογιάννης συνέχισε το θέατρο των γραφικών αποχωρήσεων την ώρα που λαμβάνει τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αυτή τη φορά, οι νεοδημοκράτες χέρι-χέρι με τον κωνσταντίνου της ανταρσύα προκάλεσαν συνωστισμό στην έξοδο της Τεχνόπολης, με αποτέλεσμα ο εκπρόσωπός μας να ειρωνευτεί τον Μπακογιάννη:
    "Να προσέχει ο δήμαρχος να μην κολλήσει κορωνοϊό".

    Σε έντονο ύφος καταγγείλαμε την εθνικά απαράδεκτη πολιτική μετατροπής της πλατείας Ομονοίας - αλλά και ολόκληρης της Αθήνας - σε προάστιο του Πακιστάν.
    Και φυσικά, ζητήσαμε εξηγήσεις για τα θλιβερά επεισόδια της Μαλακάσας, όπου Έλληνες πολίτες έπεσαν θύματα κυβερνητικής βίας, γιατί αντέδρασαν στα παράνομα hot-spot.

    ΑπάντησηΔιαγραφή