Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Μέσα ρε Ξυδάκη, αλλά ξεκίνα πρώτος


"Να κάνουν παιδιά με τους μετανάστες που έρχονται…" προέτρεψε ο ανΥΠΕΞ Ν.Ξυδάκης*

Μα πού τα βρίσκει τόσα  γλειφτρόνια της παγκοσμοιοποίησης ο ΣΥΡΙΖΑ;  Και είναι και αντισημίτης ! Είπαμε τι...


 λένε οι εβραίοι για τη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Σωστός είσαι ρε μάστορα, αλλά επειδή από υποδείξεις χορτάσαμε, ξεκίνα πρώτος. Και πού ΄σαι: απόψε κάνε κέντρο υποδοχής προσφύγων στην Εκάλη. Αρκετές μπαρούφες ακούσαμε, ξεκινάτε να δίνετε το παράδειγμα κι εμείς ακολουθούμε.


Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ν.Ξυδάκης προέβη σε μια δήλωση που θα συζητηθεί Πρότεινε στους Έλληνες να δουν με… καλό μάτι τους μετανάστες που έρχονται καθώς έτσι θα λυθεί και το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας!

«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός.

Αμέσως μετά συνέκρινε την κατάσταση της Ελλάδας στο μεταναστευτικό με την Αυστρία, λέγοντας ουσιαστικά πως δεν υπάρχει και… τρομερή προσέλευση μεταναστών στην χώρας μας.

«Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους»;

*(ναι, ναι, αυτός που αποκαλεί τη FYROM "Μακεδονία - ε, τι να κάνει  άνθρωπος, γλείφει όσο μπορεί την "παγκοσμιοποίηση". Τα δίνει όλα στο σκύψιμο μπας και τον προσέξουν οι επικυρίαρχοι και τον κάνουν Υπουργό.)

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.