Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μουζάλας παρουσιάζει την Υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας ως ...ρατσίστρια

«Η υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Γιοχάνα Μικλ Λάιτνερ παρασύρει την Αυστρία σε όλο και πιο εχθρικές ενέργειες απέναντι στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να ...
δικαιολογήσει τις προηγούμενες αντιευρωπαϊκές μονομερείς ενέργειές της και την απομόνωση που αυτές προκάλεσαν», δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, σχολιάζοντας τις απειλές της Αυστριακής ΥΠΕΣ για έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν.
http://www.naftemporiki.gr/story/1071420/g-mouzalas-i-ypes-tis-austrias-parasurei-ti-xora-tis-se-exthrikes-energeies

Πού ΄σαι Υπουργέ...η Johanna Mikl-Leitner είναι Εβραία σύμφωνα με κάποια τοπικά μμε.  Στη χώρα της την κατηγορούν ότι είναι "busy working to bring in more non-White foreigners to destroy the racial demographics of Austria". Ότι δηλαδή εργάζεται πυρετωδώς για να αλλοιώσει τον πληθυσμό της Αυστρίας με μη-Λευκούς ξένους. Και είναι και φανατική "αντιφα", που αφιέρωσε τη ζωή της στην προστασία των Εβραίων στη χώρα της (δες εδώ). Οπότε μην την ξαναπιάσεις στο στόμα σου.
Eσύ μας την παρουσιάζεις ως ...χρυσαυγίτισσα. Βρε μπας και είσαι αντισημίτης;
Τελευταία, οι συριζαίοι συγκρούεστε συνεχώς με το εβραϊκό δόγμα περί μετανάστευσης, που είναι απλά ότι "δεν θα καταστραφούμε εμείς αποδεχόμενοι αλλόθρησκους. Κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να ελέγχει ποιοί μπαίνουν και να τους απαγορεύει την είσοδο".
Λοιπόν, συντονιστείτε με το εβραϊκό δόγμα κι αφήστε το φιλοαραβικό dna που κυλά στις φλέβες της ακροαριστεράς και τον κρυφο-αντισημιτισμό. Κάν΄το όπως οι εβραίοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου