Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΔΙΝΕ ΜΙΣΘΟ 18,000 το μήνα σε έναν εκ των κατηγορουμένων για εκβιασμό (!!!)

Με μία τεράστια αποκάλυψη που θα συζητηθεί κυκλοφορούν στα περίπτερα όλης της χώρας τα Παραπολιτικά, αύριο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Έγγραφο -φωτιά αποκαλύπτει πως ...
ο φερόμενος εκβιαστής ήταν στο pay roll της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά , με το αστρονομικό ποσό των 18.450 ευρώ το μήνα. Ένα θέμα που ήδη προκαλεί έντονες συζητήσεις και πολλά ερωτηματικά για τις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με το κύκλωμα των εκβιαστών.
Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που απαιτεί απαντήσεις από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά , αλλά και από τον νυν πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, που ηγείται τώρα του μεγάλου κόμματος της κεντροδεξιάς.
Είναι λοιπόν ο δεύτερος κατηγορούμενος μετά τον εγκέφαλο της σπείρας που συνδέεται με το κόμμα Σαμαρά – Μητσοτάκη.

το είδαμε στο olympia.gr

Όνομα δεν γράφουν, αλλά προφανώς είναι ο Μαυρίκος. Τα ΄κανε κάτι τέτοια ο Σαμαράς. Είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους υπονόμους του διαδικτύου.

Αυτό που όλοι ξέρουμε είναι ότι :
-τα Παραπολιτικά είναι επιρροής Μαρινάκη.
-ο Μαυρίκος έβριζε τον Μαρινάκη, άρα τα Παραπολιτικά έχουν κάθε λόγο να τον σκίσουν
-ο Σαμαράς είχε καλές σχέσεις με τον Μελισσανίδη, τον οποίο μισεί ο Μαρινάκης
-δουλειά των Παραπολιτικών είναι να χτυπούν τον Μελισσανίδη.
-τελικά, και σε αυτή τη μάχη βουβαλιών, θα κερδίσει και πάλι ο Μαρινάκης ! Θωμαϊδη, δεν σε βλέπω καλά! Όπου να ΄ναι θα μάθουμε και δικά σου χαμπέρια ...

Δεν βλέπουμε όμως κανείς να μιλά, για το γουρούνι αρχιεκβιαστή του διαδικτύου και των ΜΜΕ, το τομάρι, το οποίο προστατεύουν όλοι, τον γλίτσα που έχει καλές σχέσεις με όλους τους γλίτσες και ανεβοκατεβάζει άρθρα, ανάλογα με τον αν πλήρωσε ο εκβιαζόμενος βλάκας. Ενώ είναι ολοφάνερα -και στον τελευταίο αναγνώστη- ψυχοπαθής κατά σύστημα εκβιαστής και αμόρφωτος βλαξ, οι υπηρεσίες -με όλες τις κυβερνήσεις- δεν τον αγγίζουν, αν και έχει εκατοντάδες μηνύσεις εναντίον του το καθίκι.

Β.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου