Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Προφυλακίστηκε ο Μουυσάς, ελεύθεροι με όρους Μαυρίκος και Φράγκου

Στην προφυλάκιση του Μουσσά καθοριστικό ρόλο έπαιξε η "φιλική υπόδειξη" προς την εκβιαζόμενη  "σκέψου το παιδί σου" κάτι που εξοργίζει φυσικά τους δικαστές και θεωρήθηκε απειλή κατά της ζωής του ανήλικου.
Το βράδυ της Παρασκευής βγήκε η απόφαση σχετικά με το κύκλωμα των εκβιαστών...
δημοσιογράφων. Ο Μουσσάς προφυλακίστηκε, ενώ Μαυρίκος και Φράγκου αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα:

Προφυλακιστέος ο Παναγιώτης Μουσσάς
Παναγιώτης Μαυρίκος και Χρήστος Φράγου ελεύθεροι, με εγγύηση 50.000 ευρώ ο καθένας και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Έντονες προσπάθειες να απαλλαχτούν απ΄όλα όσα είπε η γυναίκα η οποία αποκάλυψε την υπόθεση των εκβιασμών έκαναν νωρίτερα οι τρεις δημοσιογράφοι οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα βρίσκονταν στα χέρια της αστυνομίας.

Ο Π.Μουσσάς ο οποίος ήταν επί πέντε ώρες στο γραφείο του ανακριτή αρνήθηκε τις κατηγορίες και τις χαρακτήρισε «απολύτως αβάσιμες, παντελώς ανυπόστατες» τονίζοντας πως στηρίζονται μόνο στη «μεθοδευμένη» μήνυση της μοναδικής μάρτυρος.

Μάλιστα, στο σχετικό του υπόμνημα αντέκρουε όλες τις κατηγορίες και σημείωνε πως επιθυμεί να μην κριθεί προφυλακιστέος από τη στιγμή που δεν είναι ύποπτος φυγής και έχει μόνιμη κατοικία.

Ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε πως η επικοινωνία, αλλά και οι διάλογοι οι οποίοι βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας είχαν γίνει στο πλαίσιο της επαγγελματικής του δραστηριότητας.

Ο Π. Μούσσας αρνήθηκε ότι έχει απειλήσει την Α.Κ. λέγοντας:

Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε επιδίωξη απειλής για το παιδί, πολύ περισσότερο αφού υπήρχε πολυετής γνωριμία. Γνώριζα το παιδί από μωρό. Από τις αποσπασματικές απομαγνητοφωνήσεις δεν προκύπτει καμία απειλή, αντίθετα προκύπτει ο διάλογος που υπήρχε και το ενδιαφέρον μου να ρωτάω τη μητέρα για το παιδί της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου