Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΤΩΡΑ: Αυτός είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ.......ευτυχώς ΔΕΝ είναι ο Καλογερόπουλος !
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε τους διαιτητές των παιχνιδιών της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, για τα ζευγάρια ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Ατρόμητος:


Την Τετάρτη 2 Μαρτίου, στο γήπεδο της Τούμπας, θα διαιτητεύσει ο Ανδρέας Παππάς του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τον Τρύφωνα Πετρόπουλο από την Αρκαδία και τον Δημήτρη Τάτση από την Ήπειρο, τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ηλίας Αλεξέας από τη Μεσσηνία και επιπρόσθετοι βοηθοί ο Μάριος Λαμπρόπουλος από την Ηλεία και ο Χρήστος Μήτσιος από την Ήπειρο. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μιχαήλ Καλαθενός από τη Δωδεκάνησο.

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στο "Σπύρος Λούης" θα σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος από το σύνδεσμο Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Χρήστο Ακρίβο από την Αθήνα και τον Κυριάκο Μερκενίδη από την Μακεδονία, τέταρτος διαιτητής τοποθετήθηκε ο Γιώργος Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο και επιπρόσθετοι βοηθοί ο Τάσος Παπαπέτρου από την Αθήνα και ο Γιάννης Δελφάκης από την Αρκαδία. Ακόμα, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Μπίκας από τη Χαλκιδική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου