Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Μπουτάρης: "Θλίβομαι για το Farmers Parade"

Ωραίος ο Μπουτάρης ! Δηλώνει υπερήφανος για την παρέλαση ομοφυλόφιλων, η οποία γίνεται μια φορά το χρόνο στη Θεσσαλονίκη και κλείνει όλο το κέντρο για μισή μέρα, ενώ δηλώνει θλιμμένος από την παρέλαση των τρακτέρ, που ....
γίνεται μια φορά στα 10 χρόνια και κλείνει το μισό κέντρο για 2-3 ώρες.

Η συμπαθής κοινωνική ομάδα των Gay δηλαδή, έχει το δικαίωμα να παρελαύνει και πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι με την "παρέλασή" τους, 
αλλά 
η κοινωνική ομάδα των αγροτών είναι "χαϊδεμένα παιδιά", που "πουλάνε νταηλίκι" και πρέπει να είμαστε θλιμμένοι με τη δική τους "παρέλαση" !


Ρε Γιάννη: έφτασες 75, πόσο θα ζήσεις ακόμη; 20 χρόνια, 30; 40; Τι θες τώρα στα γεράματα να κάνεις την τσατσά της παγκοσμιοποίησης; Καλά κάνεις και στηρίζεις το gay pride, ε στήριξε και το farmers pride. Μην δείχνεις ότι είσαι ένα χεσμένο μηδενικό που πρέπει να ταυτίζεται συνεχώς με την ατζέντα των ιδρυμάτων του Σόρος και της ΝΤΠ. Ό,τι ήταν να σου δώσουν στο δώσανε, σε κάνανε Δήμαρχο 2 φορές, θα σε κάνουν άλλες 2, ε και; Η αξιοπρέπεια πού πήγε; Μια ζωή την έχουμε....Δεν χρειάζεται να τους ανταποδίδεις τη βοήθεια μέχρι να πεθάνεις.
....................

«Έμεινα άφωνος, ακούγοντας τα τρακτέρ που περνούσαν, παρέλαση ολόκληρη, στην παραλία, κορνάροντας. Νομίζω ότι αυτό ξεπερνάει κάθε όριο, αυτή η συμπεριφορά των αγροτών», σχολίασε για τους αγρότες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ.Μπουτάρης, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε: «Μπορεί να έχουν όποια δίκια νομίζουν ότι έχουν, αλλά ο τρόπος αντίδρασης, είναι νταηλίκι αυτό».

«Θλίβομαι κανονικά για την κατάσταση», πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Δεν νοιάζονται για κανέναν νόμο και κυρίως δεν τους νοιάζει και η κατάσταση όλων των άλλων», ανέφερε ο κ.Μπουτάρης και τόνισε: «Οι αγρότες πάντα ήταν χαϊδεμένα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου