Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθη ο ληστής που έπνιξε τη γυναίκα στον Πειραιά

Η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της, οι τρεις ληστές ήταν μέσα και αντί να φύγουν, την άρπαξαν και την έπνιξαν ! Εννοείται -απολύτως αυτονόητο- ότι τέτοιο κτηνώδες έγκλημα το κάνουν μόνο ....


Γεωργιανοί.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 59χρονης στον Πειραιά που είχε γίνει στις 7 Φεβρουαρίου και συνελήφθη ένας 34χρονος, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό από απόφραξη των αεροφόρων οδών.

Ο σύζυγος του θύματος ειδοποίησε την Αστυνομία ότι τρεις άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με τη χρήση βίας, ακινητοποίησαν αρχικά τη σύζυγό του και στη συνέχεια τον ίδιο, τη στιγμή της εισόδου τους στο διαμέρισμά τους και στη συνέχεια αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα. Μετά την αποχώρηση των δραστών από το διαμέρισμα διαπίστωσε ότι η σύζυγός του ήταν αναίσθητη και πεσμένη στο πάτωμα διπλανού δωματίου.

Στις 25 Φεβρουαρίου αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν στον Πειραιά έναν 34χρονο ομογενή από τη Γεωργία να προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα σταθμευμένου αυτοκινήτου. Τον προσήγαγαν και κατά την εξέτασή του ομολόγησε τη της ληστεία, μαζί με δύο συνεργούς του, στο διαμέρισμα του Πειραιά.

Ο 34χρονος στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου ομολόγησε την πράξη του και την περιέγραψε με λεπτομέρειες. Ισχυρίστηκε ότι τη στιγμή που αυτός και οι δύο γεωργιανοί συνεργοί του έψαχναν τους χώρους του διαμερίσματος, το θύμα επέστρεψε και μόλις μπήκρ προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με τη χρήση βίας, ωστόσο όταν αυτή άρχισε να φωνάζει της έκλεισε τους αεροφόρους οδούς μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δύο δραστών συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου