Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Δεν βάζουν μυαλό οι ΟΝΝΕΔίτες

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι χρίσθηκε πρόεδρος ο Βασίλης Γεωργιάδης, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος. Μια υποψηφιότητα που ήθελε ο πρόεδρος του κόμματος και όλοι οι ...
μηχανισμοί και ήταν ολοφάνερο ότι θα έβγαινε. Ήταν βγαλμένος πριν καν δηλώσει υποψήφιος. Παρ΄όλα αυτά κάποιοι θέλουν να πουν τη χαζομάρα τους, παίρνοντας στα σοβαρά τη διαδικασία και τη θέση, λες και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ προσφέρει κάτι στο κόμμα του, στην παράταξη και στην πατρίδα.

Υπάρχει για να τρώγονται μεταξύ τους κάτι φιλόδοξοι νεαροί, τους οποίους η "αριστερά του σαλονιού" διέσυρε στον ιδεολογικό στίβο, καθώς, παρά το γεγονός ότι οι μισοί φοιτητές ψήφιζαν ΔΑΠ και οι μισοί νεολαίοι ήταν ΟΝΝΕΔ, οι "δεξιές" ιδέες δεν ακουγόταν πουθενά και θριάμβευσε η αριστερή ιδεολογία, η αριστερή νοοτροπία, η αριστερή φρασεολογία.

Όσο ήταν φοιτητές με τα λεφτά του μπαμπά και η καθημερινότητά τους ήταν party και εκδρομές, οι νεολαίοι ήταν δεξιοί. Όταν ερχόταν η ώρα να ψηφίσουν σε βουλευτικές εκλογές, όλοι αυτοί οι δαπίτες εξαφανιζόταν και η δεξιά δεν είχε ούτε 20% στους νέους σύμφωνα με τα exit polls.

Ευτυχώς όλη αυτή η αριστερά των οραμάτων, της εύκολης κριτικής, της διαμαρτυρίας, έγινε κυβέρνηση και ξεφτίλισε στον μεγαλύτερο βαθμό που μπορεί να διανοηθεί ανθρώπου νους όλο το αριστερό οικοδόμημα, που εντέχνως κτιζόταν επί 40 χρόνια.

Ήταν τέτοια η απομυθοποίηση της αριστεράς επί ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον κανείς δεν λέει πλέον με την παλιά έπαρση "εγώ είμαι αριστερός ρε". Αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κανένα χρόνο ακόμη, τα επόμενα 20 χρόνια ο λαός θα φωνάζει "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά". 

Κι αυτή την απομυθοποίηση της αριστεράς την ....πέτυχε κατά 100% ο ΣΥΡΙΖΑ, απούσης ολοκληρωτικά της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ.

Επομένως, προς τι τα δελτία τύπου, οι ανακοινώσεις και τα ψευδώνυμα e-mails με διαμαρτυρίες,  με δολοπλοκίες, ίντριγκες, κριτικές και σχόλια για την εκλογή στο ασήμαντο πόστο;

Θα το πούμε ωμά: Χέστηκε η κοινωνία, για το ποιός είναι πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ.

Σ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου