Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Οι Σκοπιανοί δέρνουν κακόμοιρους πρόσφυγες (video) αλλά η Ελλάδα "τα ακούει"

Η προσφυγική κρίση κατέδειξε ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ότι οι Έλληνες είμαστε ο πιο συμπονετικός λαός του κόσμου, με το μεγαλύτερο σεβασμό στο συνάνθρωπό μας, όποιος κι αν είναι αυτός. Παρά το γεγονός...
ότι είμαστε μια μικρή και φτωχή χώρα, υποδεχθήκαμε τα τελευταία χρόνια εκατομμύρια μετανάστες, δείχνοντας τεράστια ανοχή, αντοχή και συμπόνοια. Οι "πολιτισμένες" χώρες της δύσης (και οι ΗΠΑ) έδειξαν χιλιάδες φορές απάνθρωπη συμπεριφορά σε πρόσφυγες, ενώ έχουν το ένα εκατοστό του δικού μας προβλήματος.

(Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα γινόταν, αν εξαιτίας ενός πολέμου στην Ευρώπη, 40-50 εκατομμύρια Χριστιανοί, αναγκαζόμασταν να πάμε πρόσφυγες και να προσπαθούμε να περάσουμε από την Τουρκία στο Ιράκ, το Ιράν, το Λίβανο, τη Συρία ή και παραπέρα, στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν και κάποιοι να πάμε στη Λιβύη, το Μαρόκο, την Αλγερία. Πώς θα υποδέχονταν άραγε οι Αφγανοί φίλοι μας 10 εκατομμύρια Χριστιανούς, αν ζητούσαν να μπουν στη χώρα τους; Πού θα τους τοποθετούσαν; Πώς θα μας αντιμετώπιζαν αν ήμασταν εμείς στη θέση τους κι αυτή στη θέση μας;)

Πρόσφατο παράδειγμα τα χαϊδεμένα απ΄όλους Σκόπια, στα οποία συμπεριφέρονται βάναυσα. Το σημαντικό είναι όμως (πέρα από το ότι τα Σκόπια χαίρονται που εμπεδώνεται το "Macedonia", αφού ΟΛΑ τα δίκτυα μιλούν για "Greek-Macedonian borders)* ότι τα περισσότερα δίκτυα στις ανταποκρίσεις τους, μιλούν επίτηδες συγκεχυμένα ώστε πολλοί τηλεθεατές να μην αντιλαμβάνονται ότι τις επιθέσεις κάνει η αστυνομία της FYROM και όχι η ελληνική (δεν το ξεκαθαρίζουν οι ξεφτίλες ανταποκριτές) και το πολύ σημαντικό, ότι δεκάδες χώρες τα βάζουν με την Ελλάδα, ενώ για παρά τις αγριότητες , έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τη ..."Macedonia". 
Η χώρα μας -αντικειμενικά- αδικείται ΚΤΗΝΩΔΩΣ από τα διεθνή μμε και τους χαφιεδάκους Έλληνες, που πολλές φορές στήνουν σκηνές για να δυσφημίσουν τη χώρα τους (την Ελλάδα).

Με τη FYROM, δεν φαίνεται να ενοχλούνται όσοι παράγουν και μοιράζουν παγκοσμίως την ενημέρωση. Αποτελεί το χαϊδεμένο παιδί των "Δυτικών" ...συμμάχων μας - ιδιαίτερα των Αμερικανών.






* γράφει σχετικά αναγνώστης:

Οι Σκοπιανοί μία ευκαιρία περίμεναν και την άρπαξαν τους ευνόησε και η γνωστή Συριζαική πολιτική πού το Μακεδονία ανέκαθεν δεν τούς ενοχλούσε ιδιως την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με τις γνωστές φιλοσκοπιανες φιλικές σχεσεις
Ετσι εγινε η γνωστή σύνοδο πλην της Ελλάδος όπου σε ολα τα ΜΜΕ παγκοσμίως οι Σκοπιανοί παρουσιαζόταν ώς ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Βλέπουμε σε ειδησεογραφικά πρακτορεία να φιγουράρει πλέον έχοντας γινει συνήθεια το σύνορα ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και κανεις δεν αντιδρά κανείς δεν μιλά
Βλέπουμε στα ρεπορτάζ των ελληνικών ΜΜΕ συνεντεύξεις μεταναστων απο Τεμπη Ειδομενη Αθηνα παντου ιρακινών Σύριων να δηλώνουν θελουμε να πάμε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μετα στην ΕΥΡΩΠΗ Γερμανία κλπ και πλέον στα αυτιά των περισσότερων ακούγεται χωρίς αντίδραση
Πως γίναμε ετσι ρε πατριώτες να ακούμε σύνορα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και το επίσημο Κρατος η Κυβερνηση να μην αντιδρά;;;
Ακόμη και στην σύσκεψη των Αυστριακών ευρωπεων (επίτηδες με ε και οχι με Άι ) συμμάχων μας ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παρέστησαν και κάναμε διάβημα για ολα εκτος απο την ονομασία μια που οπως φαινεται αυτη η Κυβερνηση εχει αποδεχθεί πλήρως και δεν την ενοχλεί
Ετσι οι Σκοπιανοί με ανοιχτο πεδίο παντου παιζουν ως Μακεδονια και σιγουρα ειναι και αυτο μεσα στα ανταλλάγματα που ζήτησαν για όλη αυτη την εργολαβία που προσφέρουν με το κλεισιμο των συνόρων τα οποία πολλοί ευρωπαίοι θέλουν να ονομάσουν νεα σύνορα Σέγκεν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ
Αλλά τι περιμέναμε απο κομμα που βουλευτής του έλεγε

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη επιμένει να αποκαλούνται τα Σκόπια ΜακεδονίαΕπιμένει η Ιωάννα Γαϊτάνη να αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία» και με χθεσινή της ανακοίνωση περνάει στην αντεπίθεση και κάνει λόγο για «πολιτικούς υπηρέτες των τραπεζών».
«Το ψέμα και η αντιστροφή της πραγματικότητας αποτελούν παράδοση για τα στελέχη της ακροδεξιάς και της δεξιάς. Η επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και εμού από πλευράς Νέας Δημοκρατίας το επιβεβαιώνει. Το επιβεβαιώνει, η υποτιμητική εκ μέρους τους αναφορά στις διαδηλώσεις υπέρ της ειρήνης και της συνεργασίας των λαών, όπου συμμετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει σε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

«Δεν δικαιούνται να μιλούν για ανευθυνότητα, όσοι συνεργάζονται ανοιχτά με τους τρομοκράτες της Χρυσής Αυγής μόνο και μόνο για να εκφοβίσουν την Αριστερά και το κοινωνικό κίνημα. Είμαστε συνηθισμένοι στις κατηγορίες. Οι πολιτικοί υπηρέτες των τραπεζιτών μάς έχουν κατηγορήσει συχνά επειδή απαιτούμε μειώσεις στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Αυτοί που καρπώνονται κέρδη και μίζες δισεκατομμυρίων από τους εξοπλισμούς, τους οποίους δικαιολογούν ακριβώς με την καλλιέργεια εθνικισμών και ψεύτικων φόβων στο λαό» τονίζει.
Τι είχε δηλώσει για τα Σκόπια
Μιλώντας πριν από είκοσι ημέρες στην εφημερίδα των Σκοπίων «Nova Makedonija», η Ιωάννα Γαϊτάνη δήλωσε ότι «άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε δηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία».
Η ίδια πρόσθεσε πως κατά τη γνώμη της, το πρόβλημα δεν έγκειται μόνο στην ονομασία. «Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Επισήμανε ακόμη ότι «η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της Βαλκανικής Χερσονήσου. Αιτία για αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα προκειμένου να καλυφθούν άλλα πράγματα που συμβαίνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου