Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Νετανιάχου : "Θα βάλουμε φράχτη σε όλο το Ισραήλ. Πρέπει να προστατευτούμε από τα άγρια κτήνη"

O Πρωθυπουργός του Ισραήλ επιβεβαίωσε εμφατικά την επίσημη εβραϊκή πολιτική για τη μετανάστευση, όπως την ανέλυσε ο εξαιρετικός Ben-Dror Yemini εδώ και που συνίσταται στο δόγμα "πάνω από όλα η προστασία της εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητας. Έχουμε την υποχρέωση να τα υπερασπιστούμε και ...
θα το κάνουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο".

Το περίεργο είναι κάποιοι που αρέσκονται να παριστάνουν τους "αντισημιτοκυνηγούς" στην Ελλάδα, ψάχνοντας για αντισημίτες και μοιράζοντας αφειδώς ταμπελάκια "ρατσιστή" στους απλούς κατοίκους χωριών που δέχονται χιλιάδες Αφγανούς (π.χ. Διαβατά), χαρακτήρισαν "ρατσιστική" εκδήλωση της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, η οποία κινήθηκε στο πνεύμα του Ben-Dror Yemini και της εβραϊκής πολιτικής, ότι "καλή και άγια κάθε βοήθεια σε πρόσφυγες , αλλά πρέπει και να προστατευθεί η εθνική και θρησκευτική ταυτότητα των ντόπιων". Μάλιστα κάποιοι τελείως ΗΛΙΘΙΟΙ Χριστιανοφοβικοί, έφεραν και μισαλλόδοξο χριστιανοφοβικό ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, εναντίον της εκδήλωσης της Μητρόπολης !!!!

Για αυτούς τους ηλίθιους εδώ στη Θεσσαλονίκη δηλαδή, οι Χριστιανοί είναι "χρυσαυγίτες" αν εκφράσουν αγωνία για την συνέχεια της θρησκευτικής τους ταυτότητας, ενώ ο Νετανιάχου είναι ...συριζαίος όταν ζητά να προστατευθεί η χώρα του από τους μουσουλμάνους που είναι "επικίνδυνα κτήνη".“Στο τέλος θα έχουμε ένα κράτος το οποίο θα περιτριγυρίζεται από συρματόπλεγμα. Με ρώτησαν κάποιοι, είναι αυτό απαραίτητο για την προστασία της χώρας; Η απάντηση είναι καταφατική. Θα απλώσουμε τείχη και συρματοπλέγματα σε όλο το μήκος των συνόρων του Ισραήλ; Η απάντηση είναι καταφατική. Στην περιοχή που ζούμε πρέπει να προστατευτούμε από τα άγρια κτήνη (predatory animals) που μας περιτριγυρίζουν”.The whole of Israel will ultimately be fenced off for its own protection, Prime Minister Benjamin Netanyahu has vowed.

Inspecting the construction of a new barrier along the country’s border with Jordan on Tuesday, he used strong language to evoke the threat.


“We will surround Israel in its entirety? The answer is yes. In the environment we live in, we need to protect ourselves from predatory animals,” the Israeli premier told reporters.

The new 30 kilometre structure on the border with Jordan will stretch from Israel’s resort city of Eilat to Samar, close to where a new Israeli airport is due to open next year.

The Netanyahu government fears migrants and armed jihadi infiltrators might try to reach Israel via Jordan.

Fences already built in the name of national security include a vast barrier cutting most of the West Bank off from Israel and East Jerusalem. Palestinians dub it an “apartheid wall” and an Israeli attempt to grab land Palestinians want for a future state.

http://www.haaretz.com/israel-news/.premium-1.702318

http://www.euronews.com/2016/02/10/netanyahu-pledges-to-protect-israel-from-predatory-animals/
http://www.theguardian.com/world/2016/feb/10/netanyahu-plans-fence-around-israel-to-protect-it-from-wild-beasts
http://english.pnn.ps/2015/11/19/netanyahu-muslims-are-dangerous-animals/


BONUS προς πνευματική βρώση:
Η μεταβολή της χώρας μας σε «ανοιχτό στρατόπεδο συγκέντρωσης» δεν είναι «ανθρωπισμός» ούτε «πολυπολιτισμός». Δεν είναι δυνατόν στο βωμό της «καταπολέμησης της ισλαμοφοβίας» να αρνούμαστε το γεγονός ότι η επαπειλούμενη διάρρηξη της κοινωνικής και πολιτιστικής συνοχής της ελληνικής κοινωνίας –που ενισχύεται ως προοπτική από τον εγκλωβισμό εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στην χώρα μας– θα σηματοδοτήσει μια τεράστια οπισθοδρόμηση στις κοινωνικές και πολιτικές ελευθερίες, στην δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου (όσο έχει απομείνει), στην συνύπαρξη και την κοινή μας ζωή. Μια κοινωνία, για να είναι πλουραλιστική και ανοιχτή, θα πρέπει να διέπεται από κοινές αρχές και αξίες, μια κοινά αποδεκτή κουλτούρα κ.ο.κ. Δεν νοείται στο όνομα του ψευδεπίγραφου πολυπολιτισμού να επιτρέπουμε γκέτο εξαθλίωσης, καθεστώτα εθνοπολιτισμικού απαρτχάιντ, ή να κάνουμε εκπτώσεις σε ζητήματα καίρια όπως είναι η ισότητα των φύλων ή η εκκοσμίκευση της κοινωνικής μας ζωής. Ο επαπειλούμενος κατακερματισμός της ελληνικής κοινωνίας σε μια εθνοθρησκευτική Βαβέλ, θα ενισχύσει μόνο την εκατέρωθεν μισαλλοδοξία, τον ρατσισμό και την αντιπαράθεση εγκαθιδρύοντας ένα κλίμα «πολέμου όλων εναντίον όλων» στον τόπο μας.