Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

"Μεγαλούργησε" για μια ακόμη φορά ο Αχιλλέας Μπέος - "Έκανα το σωστό"

"Το ποιόν του, το ήθος του και τον πολιτισμό που δεν έχει απέδειξε για άλλη μια φορά ο Αχιλλέας Μπέος", γράφει το... in.gr του Μαρινάκη, με τον οποίο ο Μπέος έχει φοβερή κόντρα.

και συνεχίζει το portal του Μαρινάκη:

"Δύο άνδρες επιτίθενται με μπουνιές, κλωτσιές και χυδαίο υβρεολόγιο σε μοτοσυκλετιστή στη μέση του δρόμου. Τα σεμινάρια καλής οδικής συμπεριφοράς, ανθρωπιάς και πολιτισμού παραδίδει… ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου.


Στην τραμπούκικη επίθεση, που σε μια ευνομούμενη χώρα θα έπρεπε να έχει αν μη τι άλλο προβληματίσει τους αρμοδίους και να έχει αναληφθεί δράση ο Μπέος, που δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνει ανάρμοστη και επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο – θανατηφόρα δε για οποιοδήποτε ένοια αισθητικής- συμπεριφορά είχε και συνεργό."

...........
Τι λέει ο ίδιος

«Αντέδρασα όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος», δηλώνει με ανάρτησή του στα social media ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετά το βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του ίντερνετ και τον δείχνει να ξυλοφορτώνει έναν αναβάτη μηχανής.

Ο Αχιλλέας Μπέος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε ύβρεις για τη μητέρα του και είδε τον αδελφό του να απειλείται, για αυτό αντέδρασε έτσι και ότι δεν έκανε «τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις».




Στην ανάρτησή του, ο δήμαρχος Βόλου προσθέτει ότι οι απειλές προκύπτουν «ξεκάθαρα από το βίντεο που κυκλοφορεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου