Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Παναγιώτης Φασούλας: "Αυτός είναι ο λόγος που χάσαμε από τη Γερμανία"

Πολλοί είναι οι μετά Χριστόν προφήτες μετά από μια (οποιαδήποτε) ήττα, ωστόσο... λίγες ώρες πριν τον αποκλεισμό της Εθνικής μας από τη Γερμανία ο Παναγιώτης Φασούλας είχε μιλήσει στον ΣΚΑΪ και είχε αποδειχθεί... προ Χριστού προφήτης. Με τη μεγάλη του εμπειρία ο πρώην σέντερ της Εθνικής του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ είχε διαγνώσει την «Αχίλλειο πτέρνα» μας στο Ευρωμπάσκετ, τονίζοντας ότι δεν έχουμε την απαιτούμενη αμυντική λειτουργία.


«Δεν μπορούμε να δεχόμαστε 45 πόντους στο ημίχρονο από την Ουκρανία» είχε προειδοποιήσει, και, δυστυχώς, είχε δίκιο, καθώς χάσαμε με 107 πόντους παθητικό.

Έτσι, το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη, παρότι είχε τον MVP του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο και ένα από τα πιο πλούσια ρόστερ στην ιστορία της, δεν κατάφερε να φέρει στην πατρίδα μας αν όχι ένα ευρωπαϊκό, τουλάχιστον ένα πολυπόθητο μετάλλιο.

«Αναμφίβολα η Γερμανία άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερη σήμερα. Ομπστ και Βάγκνερ είχαν 10/14 τρίποντα οι δυο τους και ήταν φοβερό. Μας πληγώσαν αρκετά. Αμυντικά δεν πήγε σωστά το πλάνο μας απο την αρχή. Εμείς κυνηγούσαμε το σκορ. Προφανώς κάτι αφήσαμε εμείς κάτι που δεν έπρεπε να αφήσουμε, τα οff screen του Ομπστ και τα pick n' roll» παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου