Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΘ : Ποιό περίπτερο ...ξέχασε να επισκεφθεί ο Μητσοτάκης

 Στα απόνερα της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, για τα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ, είναι και όσοι έμειναν παραπονεμένοι επειδή ο.... πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στο εκθεσιακό κέντρο το πρωί του Σαββάτου δεν πέρασε ή δεν σταμάτησε στο περίπτερό τους. Προφανώς λόγω χρόνου και προτεραιοτήτων. 



Ανάμεσα στα περίπτερα που τελικά ο πρωθυπουργός δεν επισκέφθηκε είναι και του Συνδέσμου Εξαγωγέων. Ο ΣΕΒΕ έχει περίπτερο στη φετινή ΔΕΘ κοντά στην πύλη εμπορίου, που είναι αφιερωμένο στο σήμα των μακεδονικών προϊόντων, στο «Macedonia The Great». 

Το επόμενο διάστημα θεωρείται κρίσιμο για την καμπάνια του σήματος, ώστε αφενός να το αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις που βρίσκονται στη Μακεδονία και εξάγουν στα πέρατα του κόσμου ανταγωνιζόμενες συχνά προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτουν εταιρείες της Βόρειας Μακεδονίας και αφετέρου για να γίνει γνωστό το σήμα στις αγορές που ενδιαφέρουν τη χώρα μας, μέσω διεθνούς καμπάνιας. Μία επίσκεψη Μητσοτάκη, λοιπόν, θα έδινε ώθηση και κυρίως θα ασκούσε έμμεση πίεση σε όσους διαχειρίζονται στη χώρα μας τα ευρωπαϊκά κονδύλια, στα οποία προσβλέπει ο ΣΕΒΕ για να υλοποιήσει τις δράσεις του γύρω από το σήμα.

Πηγή: https://www.voria.gr/


ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ MAKPRESS ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!




αυτά έλεγε o κ.Μητσοτάκης, αλλά δεν έκανε τον κόπο, να σταματήσει 2 λεπτά στο περίπτερο που προωθεί το Real Macedonia ! Επισκέφθηκε 50 περίπτερα, αλλά όχι που προωθεί την Ελληνικότητα της Μακεδονίας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου