Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 44 ετών, αστυνομικός από τη Θεσσαλονίκη

Ο Αστυνομικός Βαλάντης Καραμπάσης, από τη Θεσσαλονίκη , που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης ήταν ο 44χρονος που.... έχασε τη ζωή του τις πρωινές ώρες της Δευτέρας μέσα στο πλοίο που ξεκίνησε από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με προορισμό τη Σκόπελο.

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στους συναδέλφους του στη Θεσσαλονίκη, ενώ όλοι μιλούν με τα καλύτερα για τον 44χρονο πατέρα ενός ανήλικου παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος ταξίδευε για διακοπές με την οικογένειά του, όταν λίγο πριν φτάσει το πλοίο στη Σκόπελο αισθάνθηκε δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, ενημερώθηκε ότι ο 44χρονος, επιβάτης του Ε/Γ – Ο/Γ – Τ/Χ πλοίου ”CHAMPIONJET 1″ σημαίας Κύπρου, έχασε τις αισθήσεις του και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Το εν λόγω πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τους λιμένες Σκιάθου – Σκοπέλου – Αλοννήσου – Μαντουδίου. Μετά τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Σκοπέλου, ο 44χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 44χρονου αστυνομικού εξέδωσε και η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης: «Η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης εκφράζει την θλίψη της για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου μας, ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ Χρυσοβαλάντη του Ιωάννη, που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων», αναφέρει. «Καλό παράδεισο σε έναν εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο ο οποίος σήμερα έφυγε ξαφνικά από κοντά μας. Καλό παράδεισο Βαλάντη», έγραψε ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ, Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου