Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Εκπαιδευτικός είχε χιλιάδες βίντεο με παιδική πορνογραφία

 Τι ανώμαλο κουσούρι έχουν μερικοί...πόσο άρρωστοι...για λύπηση είναι. Αυτό που πργαματικά σοκάρει, είναι ότι είναι εκπαιδευτικός. Εκπαιδευτικός και τέτοια ανωμαλία ρε φίλε;

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από τη σύλληψη ενός.... εκπαιδευτικού για παιδική πορνογραφία. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 56χρονος έκρυβε χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες με ανατριχιαστικό περιεχόμενο, που πλέον έχουν κατασχεθεί. Ήδη έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του, από τον εισαγγελέα, για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστωθεί η ακτίνα δράσης του καθηγητή.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Εκπαιδευτικός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για κατοχή πλήθους αρχείων που εμπίπτουν στις διατάξεις για παιδική πορνογραφία. Είχε προηγηθεί έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ, κατά την οποία εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 56χρονου συλληφθέντα κατασχέθηκαν από σκληρό δίσκο και ηλεκτρονική συσκευή αποθήκευσης (usb) συνολικά πάνω από 9.000 αρχεία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα αρχεία περιλαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο ανηλίκων, νεότερων των 15 ετών.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με παιδιά κάτω των 15 ετών.

Ο 56χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης και παραμένει υπό κράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου