Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Ηχητικό ντοκουμέντο "καίει" τον τράπερ για τον βιασμό ανήλικης.

 Ο 27χρονος Ρομά τραγουδιστής της τραπ Saint, κατά κόσμον Πέτρος Δήμου και η 16χρονη που.... τον κατήγγειλε για βιασμό γνωρίστηκαν μέσω Instagram. Εκείνος φέρεται να την εξανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό του παρά τη θέλησή της και να την οδήγησε σε απόμερο σημείο, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της 16χρονης, ο Saint τη βίασε.

Ο τράπερ συνελήφθη στις 8 Ιουνίου έπειτα από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της παράνομης κατακράτησης και της παράνομης βίας. Κρίθηκε προφυλακιστέος και μέχρι σήμερα βρίσκεται στο Κέντρο Κράτησης Γρεβενών. Να σημειωθεί ότι ακολούθησε εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.





Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 16χρονη στις αστυνομικές αρχές, ο τράπερ με χρήση σωματικής βίας την εγκλώβισε μέσα στο αυτοκίνητό του και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της, χωρίς τη θέλησή της.
Η ανήλικη, όταν αντιλήφθηκε τις προθέσεις του, ξεκίνησε να τον ηχογραφεί σε εφαρμογή του κινητού της τηλεφώνου. Οι διάλογοι που ακούγονται στο ηχητικό ντοκουμέντο είναι συνταρακτικοί, καθώς περιλαμβάνουν όλα όσα έγιναν. Αποδεικνύοντας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ανήλικης, ότι ο τραγουδιστής άσκησε εις βάρος της μεγάλη πίεση προκειμένου να ενδώσει στις σεξουαλικές του ορέξεις.



Και όταν εκείνος κατάλαβε ότι το κορίτσι δεν πρόκειται να συναινέσει, τη στρίμωξε, την ακινητοποίησε και τη βίασε. Στο τέλος της συνομιλίας, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ο τράπερ ζητάει από τη 16χρονη να τον συγχωρέσει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν χρειαζόταν να γίνουν έτσι τα πράγματα».


Σημειώνεται ότι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναφέρει ότι από την κλινική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το 16χρονο κορίτσι διαπιστώθηκε θλαστική κάκωση του δεξιού ημιθωρακίου ενώ αναφέρθηκε άλγος αυχένα και δεξιού καρπού.

Το ηχητικό ντοκουμέντο

(16χρονη) - «Τι κάνεις; Τι κάνεις; Ασε με, δεν θέλω, δεν θέλω σου είπα. Γιατί με πιέζεις;». Η φωνή της 16χρονης ακούγεται καθαρά. Στον τόνο των φράσεων που απευθύνει στον τράπερ η ταραχή είναι έκδηλη. Ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει:
(Saint) - «Γιατί, δε θες να είμαστε μαζί;»
- «Δεν θέλω!»

- «Ελα, δώσε μου μια ευκαιρία». Ο τράπερ επιμένει.
- «Δεν θέλω να κάνω τίποτα και με κανέναν!» λέει η ανήλικη με ένταση. Προσπαθεί, προφανώς, να καταστήσει σαφές στον τράπερ ότι η παρουσία της στο αυτοκίνητό του, δηλαδή το ότι δέχτηκε την πρόσκλησή του να συναντηθούν, δεν σημαίνει πως σκοπεύει να ενδώσει στις ορέξεις του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου