Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Η "Πανεπιστημιακή αστυνομία" δίνει λόγο ύπαρξης στην αριστερά. Καταργήστε την !


 Επί δεκαετίες, η "αριστερά" στην Ελλάδα, ξεδίπλωνε τα ουτοπικά οράματά της, που ενθουσίαζαν μεγάλο μέρος των λαϊκών στρωμάτων, καθώς παρουσιαζόταν ως ο τιμωρός των πλουσίων, ο συμπαραστάτης των φτωχών και λοιπές παπαριές καμαρωτές. Πήραν την εξουσία τον Ιανουάριο του 2015 και φυσικά, όπως όλες οι "αριστερές" κυβερνήσεις του πλανήτη,  το μόνο που έκαναν ήταν να... υπηρετήσουν ...καλύτερα, το κεφάλαιο και τους τοκογλύφους, δημιούργημα των οποίων είναι άλλωστε η "αριστερά".

Κάθε φορά που οι τοκογλύφοι βρίσκουν δυσκολίες στην επέλασή τους, διαφημίζουν κάποια "αριστερά", η οποία εμφανίζεται ως εχθρός των τοκογλύφων, υφαρπάζει την ψήφο του λαού και μετά κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: τα δίνει όλα στο "κεφάλαιο" καταστρέφοντας εθνικές βιομηχανίες , υπέρ των βιομηχανιών των τοκογλύφων.

Η εμπειρία του κόσμου στην Ελλάδα, ήταν τραυματική. Απομυθοποιήθηκε πλήρως η "αριστερά", ως μια παρέα καλοπερασάκηδων τυπάκων, που όλοι είχαν μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια στα ιδρύματα των τοκογλύφων και στο λαό πουλούσαν "αντίσταση" και "φάπες στις αγορές".

Επομένως, η αριστερά του παραμυθιού, έχασε πολύτιμο έδαφος και οι καλοπερασάκηδες δυσκολεύονται να έχουν την ποιότητα ζωής, που εξασφάλιζαν όταν ήταν στην εξουσία κι έκαναν αέρα στα μέζεα των αγορών. Και θέλουν να ξανακερδίσουν την εξουσία, αλλά το κοινό τους έχασε τον προσανατολισμό του, από τους "αγώνες". 

Οπότε, η "πανεπιστημιακή αστυνομία", έπεσε σαν Μάνα εξ Ουρανού για τους ινστρούχτορες! Βρήκαν ένα θέμα για να ξεσηκώνουν τους αφελείς νέους, που τους φουσκώνουν τα μυαλά με "αντιστάσεις", "εξεγέρσεις" κι άλλα παραμύθια της Χαλιμάς, μέχρι να κερδίσουν την εξουσία και να ...γλείφουν τις πατούσες του Νετανιάχου όπως έκανε ο Αλέξης με τα πούρα.

Άρα,

μια σοφή κίνηση με μπόλικο χιούμορ , από τη μεριά της "δεξιάς" (άλλοι υπηρέτες των τοκογλύφων αυτοί!), θα ήταν να πάρει πίσω το σχέδιο για την "αστυνομία". Έτσι κι αλλιώς, δεν θα προσφέρει τίποτε! Καρπαζοεισπράχτορες θα είναι οι άνθρωποι που θα προσληφθούν, αφού θα είναι άοπλοι, σε έναν χώρο που η "αριστερά" έχει χρόνια συμφέροντα καλοπέρασης, βολέματος, κονόμας.

Το μόνο που καταφέρνει η "δεξιά", είναι να συσπειρώνει και να κρατά σε εγρήγορση την "αριστερά".


Φώτης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου