Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Πάτρα: Ανώμαλος 50χρονος έκλεισε ραντεβού με 12χρονη, αλλά στο ραντεβού ...τον περίμενε δυσάρεστη έκπληξη από τον πατέρα της μικρής

 
Έναν 50χρονο που παρενοχλούσε την κόρη του μέσω των social media κατάφερε να... παγιδεύσει ένας 42χρονος στην Πάτρα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες στο σπίτι της οικογένειας, όταν οι γονείς κατάλαβαν πως η 12χρονη κόρη τους ασχολείται παραπάνω από όσο θα έπρεπε με το Instagram.

«Το παιδί είναι πολύ προσεκτικό, πολύ ντροπαλό, πολύτεκνη οικογένεια είμαστε, έτυχε να έχει Instagram, με πολλή προσοχή από εμάς πάντα, δύο μέρες δεν κοιτάξαμε μόνο τα tablet και καταλάβαμε ότι κάθισε μια ώρα παραπάνω απ’ ό,τι της έχουμε επιτρέψει το βράδυ. Τα μηνύματα που της έχει στείλει και πως προσπάθησε να δελεάσει το κοριτσάκι δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αισχρός είναι», τόνισε ο πατέρας.

Λίγα μέτρα από το σπίτι τους, ο 50χρονος πιστεύει ότι συνομιλεί με την ανήλικη και συνεχίζει. «Θα σε πάω βόλτα με τη μηχανή, τι όμορφη που είσαι και άλλα αισχρά». Τα μηνύματα όπως λέει ο πατέρας της 12χρονης, είναι αισχρά και αρρωστημένα.

Χωρίς να το καταλάβει και χωρίς να του περνάει από το μυαλό, ο 50χρονος κάνει το μεγάλο λάθος και κλείνει ραντεβού. Πιστεύει πως σε αυτό θα εμφανιστεί η 12χρονη μόνη της. Γρήγορα όμως έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.

«Βάζω το παιδί να κάθεται σε ένα παγκάκι, ήρθε αυτός με τη μηχανή όμορφα και ωραία και της κάνει ψηστήρι για να την πάρει, βγαίνω και καταλαβαίνετε τι έγινε» τονίζει.

Πίσω από τη σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του, κρυβόταν ένας παλιός γείτονας. Ένας 50χρονος που είναι παντρεμένος και είναι και ο ίδιος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, μόλις 6 ετών.

«Τον ήξερα φατσικά, με τον κουμπάρο μου πηγαίναμε μαζί σχολείο, έχουμε 30 – 40 κοινούς φίλους. Η απόσταση στα σπίτια μας πρέπει να είναι 400 μέτρα» ανέφερε.

Μετά τη σύλληψη, ο 50χρονος δήλωσε μετανιωμένος. Τα δύο κινητά του τηλέφωνα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας», ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου.

Ο 50χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε, θα απολογηθεί αύριο, με τον πατέρα της ανήλικης να ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία, που θα είναι όπως λέει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους βάζουν στόχαστρο ανήλικα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου