Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

H κυβέρνηση καταδίκασε την επίθεση στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Άντε! Πέσαμε απ΄τα σύννεφα! Μάλλον πρέπει να κάνουμε ένα ιδιαίτερο τμήμα στο makpress, όπου θα κρατάμε τις δεκάδες φραστικές καταδίκες "ρουβίκωνων" οι οποίοι... χρησιμοποιούν αυτές τις ανακοινώσεις, για να σκουπίζουν τον πισινό τους. Το ότι δεν αγχώνονται καθόλου οι κουκουλοφόροι από τις "καταδίκες" της κυβέρνησης, αρχίζει και ενοχλεί όλο και περισσότερο το σύνολο των πολιτών, που βλέπουν μια κυβέρνηση να παρακολουθεί με σοκ και δέος τις επιθέσεις και να παραμένει στο ίδιο γελοίο μοτίβο του "δεν μας πτούν, η δημοκρατία δεν εκφοβίζεται" κι άλλες παπαριές καμαρωτές. Θα φυλακίσετε κανέναν επιτέλους; Εκτός αν είναι στημένες οι επιθέσεις και σε συνεννόηση με την κυβέρνηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. H προκήρυξη πάντως που δημοσιεύθηκε στο ιντιμίντια, από κάποια δήθεν "πρωτοβουλία αλληλεγγυής" είναι τόσο γελοία, τόσο προσχηματική, τόσο κενή ιδεών, που μόνο αστυνομικός, που τον έβαλαν να κάνει την αγγαρεία, θα μπορούσε να τη γράψει.


Σήμερα το μεσημέρι μια μικρή ομάδα από τους κλασικούς πλέον γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους βανδάλισαν το κτίριο του «Πρώτου ΘΕΜΑτος», κάτι το οποίο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά στη δεκαπενταετή δημοσιογραφική του πορεία. 

Για το θέμα εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Κάθε ενέργεια εναντίον της ελευθερίας του Τύπου και εκφοβισμού των Μέσων Ενημέρωσης πέφτει στο κενό, γιατί η δημοκρατία στην Πατρίδα μας είναι ισχυρή. Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους προκειμένου οι δράστες να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.»

1 σχόλιο:

  1. H προκήρυξη πάντως που δημοσιεύθηκε στο ιντιμίντια, από κάποια δήθεν "πρωτοβουλία αλληλεγγύης" είναι τόσο γελοία, τόσο προσχηματική, τόσο κενή ιδεών, που μόνο αστυνομικός, που τον έβαλαν να κάνει την αγγαρεία, θα μπορούσε να τη γράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή