Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Οι Αζέροι πετσοκόβουν τους Αρμένιους

Η Αρμενία ανακοίνωσε τον θάνατο άλλων 51 στρατιωτών του Ναγκόρνο Καραμπάχ στις συγκρούσεις όπου ....αντιπαρατίθενται, για έβδομη ημέρα, οι δυνάμεις της αυτόνομης περιοχής με εκείνες του Αζερμπαϊτζάν.

Ο κατάλογος των 51 στρατιωτών που σκοτώθηκαν δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της αρμενικής κυβέρνησης.

Ο επίσημος απολογισμός των εχθροπραξιών, που είναι ωστόσο μερικός, ξεπέρασε έτσι τους 242 θανάτους και από τις δύο πλευρές.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του αυτόνομου θυλάκου, Αραγίκ Χαρουτιουνιάν, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η «τελευταία μάχη» για το Ναγκόρνο Καραμπάχ έχει αρχίσει και πρόσθεσε, ντυμένος με στολή παραλλαγής, πως πηγαίνει στο μέτωπο για να πολεμήσει στο πλευρό των στρατιωτών του.

6 σχόλια:

  1. Οι Αρμένιοι τουλάχιστον πολεμάνε. Οι δικοί μας δημοκράτες το πολύ πολύ να έκαναν καμμιά πορεία ειρήνης με εκείνο το χαζοντάμαρο το γρηγόρι λαμπράκι ή καμμιά συναυλία με τον γυφτονταλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρές που κάνουν οι γερμανοί για τους νεκρούς της Αρμενίας.
    Οι μέντορες των τούρκων για τις γενοκτονίες Ποντίων και Αρμενίων,
    για τις οποίες όλες οι χώρες των Ούννων, Βησιγότθων, Κελτών κλπ κουτόφραγκων,
    ανέχονται και απολαμβάνουν εδώ και αιώνες τις βαρβαρότητες και τις σφαγές των τούρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Βλαντ δεν βλέπω να ξεκουνιέται και ανησυχώ. Δεν έχεις καμιά πληροφόρηση σαν επιτετραμμένη που είσαι;

      Διαγραφή
  3. Εκπληκτική δουλειά κάνουν τα drones Bayraktar TB2 Τουρκικής κατασκευής στην περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ μετά από πολλά βίντεο που έχουν δημοσιευθεί και δείχνουν τον θάνατο να έρχεται από το πουθενά και αθόρυβα. Άλλωστε το πε ο Πρόεδρος της Τουρκίας ήρθε η ώρα να κλείσει το θέμα με το Ναγκόρνο Καραμπάχ!! Και όπως φαίνεται θα κλείσει καθώς οι Αρμενία και δεν έχει καμία ελπίδα πλέον μόνη και αβοήθητη στην συγκεκριμένη περιοχή.
    Η Ελλάδα ευτυχώς δεν ενεπλάκη σε σύγκρουση με την Τουρκία τον περασμένο Αύγουστο γιατί θα βλέπαμε παρόμοιες καταστάσεις αφού έμεινε πολύ πίσω σε αυτή την τεχνολογία.
    Όπως και να έχει
    Ζήτω η Αρμενία
    Ζήτω ο ηρωικός τους στρατός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" στο πλευρό των Αρμενίων στο Σύνταγμα

    Ο Ηλίας Κασιδιάρης και αντιπροσωπεία του κόμματός μας έδωσε δυναμικό παρόν στη σημερινή συγκέντρωση των Αρμενίων στο Σύνταγμα.
    Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" στηρίζουν έμπρακτα τον δίκαιο και ηρωικό Αγώνα της Αρμενίας ενάντια σε τούρκους και αζέρους.
    https://www.ellhnes.net/post/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8C-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή