Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Και ο ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησε με την επιλογή του σκηνοθέτη της μαλαπέρδας

Tο θέμα που δημοσιεύσαμε εδώ πριν από δέκα μέρες, είχε τεράστια απήχηση, αναδημοσιεύθηκε από εκατοντάδες blogs, αλλά και στο twiiter, facebook κ.λ.π. κι έγινε viral. Λογικό, αφού οι παλλόμενοι φαλλοί είναι απλά ένα...
γελοίο θέαμα και τίποτε παραπάνω, όσο βλάκας κι αν είναι κανείς, απ΄αυτούς που -από αντιδραστικότητα- εκστασιάζονται με κάθε μπαρούφα, αυθυποβάλλοντας τον εαυτό τους ότι βλέπουν ένα καινοτόμο πλοτιστικό προϊόν. Οι μόνοι που δικαιολογούνται να τους άρεσε αυτή η παπαριά, είναι όσοι φαντασιώνονται να τους σκαμπιλίζουν πέη, δηλαδή κάπου 0,1-0,2% του πληθυσμού (ε, υπάρχουν και τέτοιοι, δεν είναι κακό, ίσα - ίσα χρωματίζει την κοινωνία για να μην είναι βαρετή).

Σήμερα...

Την ανοιχτή διαφωνία του με τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά και την επιλογή του, τον Γιαν Φαμπρ εκφράζει το τμήμα πολιτισμού του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ελπίζουμε να κατάλαβαν την αστοχία τους» τονίζει χαρακτηριστικά.
Μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις από όλα σχεδόν τα κόμματα, το τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση-κόλαφο τόσο για τον κ. Μπαλτά όσο και για τον κ. Φαμπρ τον οποίο ειρωνεύεται ευθέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου