Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Προφυλακίστηκε και η ανώμαλη μάνα

Το έργο επαναλήφθηκε για χιλιοστή φορά. Όταν συνήλθε από τη μαστούρα, έκανε ό,τι κάνουν ΟΛΟΙ/ΕΣ για τον "αγαπημένο" της: είπε ότι αυτός φταίει για όλα. Πάντα έτσι γίνεται...
Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε και η 37χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται ότι μαζί με τον ...
44χρονο πρώην σύντροφό της, βασάνιζε και κακοποιούσε τα δύο ανήλικα παιδιά της, αγόρια 9 και 11 ετών.

Μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και οδηγήθηκε στις φυλακές όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δίχως να έχει υπερασπιστή στο πλευρό της, η 37χρονη -απολογούμενη- φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες, επιρρίπτοντας ευθύνες αποκλειστικά στον 44χρονο πρώην σύντροφό της.

Όπως έγινε γνωστό, είπε ότι ο συγκατηγορούμενός της κακοποιούσε αυτήν και τα παιδιά της, υποστηρίζοντας -μάλιστα- ότι η ίδια ήταν "απροστάτευτη".

Της ίδιας μεταχείρισης έτυχε, ένα 24ωρο νωρίτερα, κι ο 44χρονος πρώην σύντροφός της, με τον οποίο η κατηγορούμενη απέκτησε ένα παιδί, μικρότερο από τα δύο κακοποιημένα, το οποίο ζει με την κουμπάρα της (σ.σ. το 4ο, που είναι δύο μηνών, το απέκτησε μετά τον χωρισμό τους και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο).

Ο 44χρονος, αφού αρνήθηκε τις φρικιαστικές πράξεις που τού καταλογίζονται, φέρεται ότι έκανε λόγο για "σκευωρία", τονίζοντας ότι τα όσα καταγγέλθηκαν οφείλονται στην πρώην σύντροφό του, που μ' αυτόν τον τρόπο ήθελε να τον εκδικηθεί, επειδή την εγκατέλειψε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αλλά και την ιατροδικαστική εξέταση, τα δύο αγόρια -που φιλοξενούνται σε οικοτροφείο- έπεσαν θύματα βιασμού από τον άντρα και ασέλγειας από τη μητέρα τους, ενώ οι δύο ενήλικες φαίνεται ότι τα βασάνιζαν συστηματικά. Στα κορμάκια τους βρέθηκαν σημάδια από χτυπήματα, από τσιγάρα που σβήστηκαν πάνω τους και εγκαύματα από καυτό λάδι.

Θεσσαλονίκη: Σε ίδρυμα τα παιδιά του ανώμαλου ζευγαριού που τα κακοποιούσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου