Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Σε ίδρυμα τα παιδιά του ανώμαλου ζευγαριού που τα κακοποιούσε

Στη φυλακή ο 44χρονος καμμένος από την ηρωίνη ανωμαλάρας, που βίαζε τους ανήλικους γιους της ανώμαλης καμμένης από την πρέζα συντρόφου του και μάνας των παιδιών.
Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 44χρονος άνδρας κρίθηκε ...
προφυλακιστέος ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και η 37χρονη πρώην σύντροφός του και μητέρα των κακοποιημένων παιδιών (θυμηθείτε την υπόθεση εδώ http://makpress.blogspot.com/2016/02/blog-post_424.html)

Ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, όταν βρέθηκαν στη κατοχή του μικροποσότητες ναρκωτικών. Διαπιστώθηκε επιπλέον ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα για κακοποίηση ανηλίκων, υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και η 37χρονη μητέρα των παιδιών, αλλά και πέντε ακόμη πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία κι ένας κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Ο 44χρονος και η 37χρονη κατηγορούνται ότι βίαζαν τα αγόρια, 11 και 9 ετών σήμερα, ότι έσβηναν τσιγάρα στα κορμιά τους, ότι τους έκλειναν στο υπόγειο για τιμωρία και έκαιγαν με καυτό λάδι τα πόδια τους, στοιχεία που επιβεβαιώνονται από τον ιατροδικαστή. Η υπόθεση φέρεται να κρατά από το 2011, με την οικογένεια να ζει στην Πέλλα ενώ αργότερα η μητέρα με τα παιδιά μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του και έκανε λόγο για σκευωρία από την πρώην σύντροφό του, η οποία ισχυρίστηκε ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να τον εκδικηθεί για τον χωρισμό τους.

Ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Τα ανήλικα αγόρια φιλοξενούνται πλέον σε ειδικό ίδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου