Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Μαρτυρία φοιτητή που πήγε σε πάρτι στο ΑΠΘ με 1.000 άτομα

Ο Χρήστος Σαουρίδης, που διαγνώσθηκε θετικός, μίλησε στην εκπομπή Live News για το πολυπληθές πάρτι που παρευρέθηκε στο ΑΠΘ στις αρχές του μήνα.

Τη δική του εμπειρία από πολυπληθές πάρτι όπου ...

παρευρέθηκε, το οποίο διοργανώθηκε στις αρχές του Οκτωβρίου στο ΑΠΘ, αναλύει ο Χρήστος Σαουρίδης, φοιτητής που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, ο φοιτητής ανέφερε πως διαγνώσθηκε θετικός πριν από περίπου 3 με 4 ημέρες, μετά από κρούσμα που εντοπίστηκε στην παρέα του.

«Πήγα σε πάρτι στο ΑΠΘ στις αρχές του μήνα. Προσωπικά έπαιρνα όλα τα μέτρα, όποτε χρησιμοποιούσα αστική συγκοινωνία, πρόσεχα, στα μαγαζιά έμπαινα με μάσκα. Είναι κρίμα που κι εγώ που πρόσεχα κόλλησα από την απερισκεψία κάποιου, αλλά δεν πειράζει γιατί έτσι είναι η ζωή. Πρέπει να προστατέψουμε κυρίως τις ευπαθείς ομάδες» δήλωσε ο φοιτητής.

Ερωτηθείς για το πόσο κόσμο είχε το πάρτυ, ο Χρήστος Τσαουρίδης απάντησε πως βρίσκονταν περίπου 500 με 1000 άτομα και πως δεν υπήρχε κανένα μέτρο προστασίας. «Δεν φορούσα κι εγώ μάσκα στο πάρτυ, αλλά είχα μία χ απόσταση» απάντησε σε σχετική ερώτηση.

voria.gr

4 σχόλια:

  1. δεν μας νοιάζει, το θέμα μας είναι να κλείσουν οι εκκλησίες.
    Οι εκκλησίες να κλείσουν, η πίστη να εξαφανιστεί, αυτό είναι το διακύβευμα.
    Τα πάρτι ας συνεχίζονται.

    υ.γ. λέει ο Ευαγγελάτος στην αρχή "μαζί μας έχουμε έναν ασθενή".
    Πού τον είδε τον ασθενή βρε λαπά; Μια χαρά ακούγεται ο νεαρός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμιά μαρτυρία από κάναν άπλυτο από αυτούς που μαζευτήκανε έξω από το εφετείο στην στημένη δίκη της ΧΑ δε παίζει;
    Εκεί δεν πλησιάζει μαλλον ο κοροϊδοιός - όχι βέβαια για τους γνωστούς λόγους - αλλά από την βρώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήξερε να γράφει στα ελληνικά ο 20χρονος βοηθός που έχουμε στην δουλειά ( ο προσωπικός σκλάβος δηλαδή 😂😂) θα σας έγραφε για τα 10 περίπου κορόνα πάρτι που έχει πάει από τον Μάρτιο και μετά αλλά δεν μπορεί το καημένο, ο "φοιτητής" μπορεί να λέει ότι πιπα θέλει ( μπορεί να παίξει και κανένας καλός βαθμός) αλλά ας κόψει τα χαζά γιατί καταντάει βαρετό αυτό το παραμύθι πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή