Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι της ΝΔ στις εκλογές που έρχονται

Στην Α΄ Θεσσαλονίκης δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος, ως πρώην πρωθυπουργός, καταλαμβάνει εκλόγιμη θέση χωρίς σταυρό, αν και ...
στο παρελθόν ακούστηκε ότι υπάρχει πιθανότητα να μετακινηθεί στην 1η θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας.
Στο ψηφοδέλτιο θα δώσουν τη μάχη της εκλογής οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Ελενα Ράπτη και πιθανότατα και ο κ. Γ. Ιωαννίδης, παρότι, εν μέσω δημοτικών, είχε δηλώσει πως δεν θα επανακάμψει στην κεντρική πολιτική σκηνή. 
Στη μάχη θα μπει μάλλον και ο γ.γ. του υπ. Εργασίας Π. Κοκκόρης , ο γ.γ. του Δημοσίων Εργων Στρ. Σιμόπουλος, η π.δημοτική σύμβουλος και δικηγόρος Άννα Ευθυμίου, η δικηγόρος Άρτεμις Διαλυνά και μάλλον ο οικονομολόγος Δημήτρης Πανοζάχος και η οικονομολόγος Ελένη Κατσιαούνη. 

Στη Β΄ Θεσσαλονίκης υποψήφιοι θα είναι εκ νέου ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θ. Καράογλου και ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, ενώ στη μάχη ρίχνεται και ο κ. Δημ. Βαρτζόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης., αλλά και οι Γ.Καγιάς και Ι.Ταχματζίδης και Παναγιώτης Δαϊκούδης. Έκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την εκλογή της η Πόπη Καλαϊτζή, η οποία δήλωσε ξεκάθαρα στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν θα κατέλθει ως υποψήφια. 
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δηλώσει υποψήφια η Μάγδα Καρακόλη.

Η μάχη του σταυρού στην Α΄Θεσσαλονίκης: Πρώτος ο Γκιουλέκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου