Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Οι Γάλλοι δεν δίνουν εξηγήσεις για τη σύλληψη του ιδρυτή του Telegram

Αυτά παθαίνει όποιος δεν δίνει διαχείριση του site του στις μυστικές υπηρεσίες των καλών, όπως έκανε το καλό facebook (οι καλές μυστικές υπηρεσίες -και της Ελλάδας- βλέπουν αμέσως, χωρίς παρέμβαση του facebook, την ip του χρήστη, το ίδιο και στο google , youtube, στον... tor browser, και λοιπές υπηρεσίες, που δίνουν ελεύθερη πρόσβαση στις μυστικές υπηρεσίες του άξονα του καλού.)
 
Η ρωσική πρεσβεία στο Παρίσι ζήτησε από τις γαλλικές αρχές να εξηγήσουν τους λόγους της σύλληψης του ιδρυτή της Telegram, Πάβελ Ντουρόφ, αλλά οι γαλλικές αρχές έχουν μέχρι στιγμής αρνηθεί να συνεργαστούν για αυτό το θέμα, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της διπλωματικής αποστολής στο RIA Novosti.

«Μετά την εμφάνιση της είδησης για την κράτηση του Pavel Durov στα μέσα ενημέρωσης, ζήτησαν αμέσως από τις γαλλικές αρχές διευκρινίσεις για τους λόγους και ζήτησαν να διασφαλιστεί η προστασία των δικαιωμάτων του και η προξενική πρόσβαση από σήμερα απέφυγε την αλληλεπίδραση για αυτό το θέμα», σημείωσε η πρεσβεία.

"Θα αφεθεί ελεύθερος σύντομα", λέει ο δικηγόρος του

Ο Ρώσος δικηγόρος Alexander Dobrovinsky εξέφρασε την άποψη ότι ο ιδρυτής του κοινωνικού δικτύου Telegram Pavel Durov, που συνελήφθη στη Γαλλία, θα μπορούσε να αποφυλακιστεί σε δύο ημέρες, ανέφερε ο δικηγόρος στο κανάλι του στο Telegram .

«Πιστεύω ότι ο Ντούροφ θα απελευθερωθεί σε δύο ημέρες Είναι δύσκολο να διεκδικήσεις ένα άτομο του οποίου η εταιρεία έχει θεσπίσει τους δικούς της ιδιωτικούς κανόνες και ενεργεί σύμφωνα με αυτούς», έγραψε ο Ντομπροβίνσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου