Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Η ξανθιά σύντροφός του κάρφωσε τον Ντούροφ του Telegram στη Μοσσάντ ;

 ‘‘όταν τελειώνουν τα λεφτά, τελειώνει και η αγάπη;’’. 

Στο πλάι του ιδρυτή της πλατφόρμας Telegram (και μεγάλου χάφτα με τις γυναίκες) η 24χρονη σήμερα Τζούλια Βαβίλοβα έζησε.... την «ονειρεμένη ζωή», με αραβική χλιδή, τζετ και λαοφιλή παρουσία στα social media. Τώρα κάποιοι ακόλουθοί της την κατηγορούν ότι αυτή «κάρφωσε» τον Ρώσο στους Γάλλους.


Στις 24 Αυγούστου 2024 η Τζούλια βρισκόταν στο παρισινό αεροδρόμιο Μπουρζέ, όταν ο Πάβελ Ντούροφ συνελήφθη από τη γαλλική αστυνομία. Η νεαρή επέβαινε στο τζετ του ιδρυτή της Telegram, όμως αφέθηκε ελεύθερη την Κυριακή. Από τη στιγμή εκείνη εξαφανίστηκε. Στα social media ξέσπασε καταιγίδα υποθέσεων για την Τζούλια, που λέγεται ότι έκανε μπίζνες με κρυπτονομίσματα. Κάποιοι την παρουσίασαν ως κατάσκοπο της Μοσάντ, της μυστικής υπηρεσίας του Ισραήλ, ως το δόλωμα που οδήγησε τον Ντούροφ στη γαλλική παγίδα. 

από: https://www.protagon.gr/epikairotita/afanti-i-inflouenser-fili-tou-ntourof-44342995426
και
https://www.hindustantimes.com/trending/who-is-juli-vavilova-7-points-on-mystery-woman-involved-with-telegram-ceo-pavel-durov-101724763287818.html



έχουν πλάκα τα μεγάλα ΜΜΕ

"Conspiracy theorists on social media claim that Juli Vavilova is a Mossad agent, however no official authorities have proven this", γράφουν.

Λες κι αν την ψάρεψε η Μοσσάντ (κι οποιαδήποτε μυστική υπηρεσία ανατολής και δύσης), θα βγει να το επιβεβαιώσει !!!  "καμιά δημόσια αρχή δεν το απέδειξε", συνεχίζουν οι παπαρολόγοι! Λες και υπάρχει δυνατότητα να "αποδειχθεί" ότι κάποιος είναι πράκτορας της Μοσσάντ ! Δεν θα υπήρχε Μοσσάντ, αν μπορούσε η κάθε "αρχή" να το αποδεικνύει (!!!) λες και έχουν σύμβαση εργασίας , που κατατίθεται στην Επιθεώρηση Εργασίας οι πράκτορες.... 
Σιγά μην ανεβάζει και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η Μοσσάντ, κάθε κοριτσάκι που ψαρεύει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου