Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Σε δύσκολη θέση η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά - Τα ψέματα και η διάψευση από τον επιχειρηματία

Φαινεται πως εξόργισε τον Υπουργό Ανάπτυξης η Δήμαρχος, με τις δηλώσεις της ότι δεν είναι αρμόδια για την άδεια του λούνα παρκ και σε μια πρωτοφανή ενέργεια, το Υπ.Αν. απάντησε άμεσα και σκληρά στη Δήμαρχο, ενώ σύμφωνα με το ΣΚΑΪ κινήθηκε και διαδικασία πειθαρχικού.... ελέγχου.



Η ανακοίνωση του ΥΠΑΝ


«Σχετικά με τις δηλώσεις της Δημάρχου Κασσάνδρας που αφορούν στο δυστύχημα που έλαβε χώρα την 19/08/2024 σε λούνα–παρκ αναφέρονται τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με το άρθρο 110 του ν. 4442/2016 μοναδική αρμόδια αρχή για την εφαρμογή του νομικού πλαισίου σχετικά με τη χορήγηση των αδειών και τον έλεγχο της τήρησης των απαιτήσεων λειτουργίας των λούνα-παρκ είναι ο Δήμος στη χωρική αρμοδιότητα του οποίου ασκείται η δραστηριότητα, και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμος Κασσάνδρας.

Η επιβολή της διακοπής λειτουργίας και των προστίμων για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας επίσης γίνεται με απόφαση του αρμοδίου οργάνου του οικείου δήμου, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Δήμου Κασσάνδρας».

Εν τω μεταξύ , η Δήμαρχος δέχεται σωρεία αρνητικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα (ακόμη και στο προφίλ της στο facebook!)


Την ίδια ώρα, το makpress αποκαλύπτει ότι η Δήμαρχος είπε ακόμη ένα ψέμα:
Δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ότι φέτος λειτουργούσε ένα μήνα (δηλαδή , άνοιξε στις 19/7 !!!) 




Μόνο που ο ιδιοκτήτης του, ανήγγειλε την έναρξη στις 15 Μαϊου 2024, όπως μπορείτε να δείτε στη σελίδα του στο facebook, στην οποία μπορείτε να δείτε και φωτο του επιχειρηματία, ο οποίος επισκευάζει μόνος του τα μηχανήματα του λούνα παρκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου